Butiks- och reservdelssäljare!

Butiks- och reservdelssäljare!

GJ Maskin i Falköping är en fullserviceanläggning med ett team på 17 medarbetare som tillsammans arbetar med försäljning, reservdelar, service och reparationer av maskiner och redskap inom lantbruk, skog och entreprenad. Nu behöver vi bli fler och söker ytterligare en butiks- och reservdelssäljare. Är du den vi söker och vill ingå i vårt team?

Dina arbetsuppgifter

Som butiks- och reservdelssäljare är dina arbetsuppgifter först och främst försäljning av reservdelar och tillbehör, både över disk och uppsökande via telefon till befintliga och nya kunder. Vid vår anläggning i Falköping är vi återförsäljare av ATV och UTV från CFMOTO samt Böckmann industrisläp, där butiks- och reservdelspersonalen tar aktiv del i försäljningen. För rätt person finns det goda möjligheter att utveckla denna del i vår verksamhet!

Som reservdelssäljare har du ett nära samarbete med övriga avdelningar på anläggningen. Du ansvarar för att våra kunder, servicetekniker och maskinsäljare får rätt reservdelar i rätt tid. Tjänsten innefattar administrativa arbetsuppgifter som till exempel beställningar, inleveranser, fakturaattestering, samt och order- och följesedelhantering till våra kunder. Viss jourtjänstgöring förekommer i säsong, främst under vallskörd och spannmålsskörd.

För att du ska lyckas och trivas hos oss

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av eller intresse för lantbruk/skog/entreprenad, men gärna tidigare erfarenhet av försäljning för att lyckas i rollen. Du är resultat- och relationsinriktad och har god teknisk kunskap gällande maskiner och redskap. Du har lätt för att samarbeta, men är samtidigt självgående och tar egna initiativ. Du har god datavana och är ordningsam.

Som person behöver du vara flexibel, social, ödmjuk, stresstålig och trivas med att ha många bollar luften, då vi periodvis har ett högt tempo. Du behöver också ha en genuin känsla för att ge god service i alla lägen!

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utvecklande roll i en samhällsviktig bransch. Vi har korta beslutsvägar och du har stor möjlighet att påverka och utveckla din del i verksamheten och arbetet. Vi har ett stort fokus på framtiden och vill att alla medarbetare ska vara engagerade och arbeta aktivt med förbättringar av arbetssätt och rutiner, samt medverka till att skapa och förvalta goda kundrelationer! Vi värnar om våra anställdas hälsa och lämnar årligen ett friskvårdsbidrag via E-passi.

Tjänsten avser heltid med tillträde snarast. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du är därför välkommen med din ansökan redan idag till: jobbansokan@gjmaskin.se

Frågor om tjänsten besvaras av platschef Patrik Vilsson: 0706-91 71 19.
Mer info
Telefon +46706917119
Område Falköping
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.gjmaskin.se
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GJ Maskin AB grundades 1968 och är ett privatägt fullserviceföretag som marknadsför starka, mångsidiga och funktionella produkter inom lantbruk, skog, entreprenad och materialhantering. GJ Maskins vision är att genom kompetens och erfarenhet generera nöjda kunder och på så sätt vara en ledande kraft på marknaden. Företaget finns etablerat med egna fullserviceanläggningar i Falköping, Skövde, Lidköping och Ulricehamn och omsätter ca 300 MSEK. Företaget har totalt ca 55 anställda. GJ Maskin är ansluten till kollektivavtal via Motorbranschens Arbetsgivareförbund.