Nu söker vi svetsare till vår kund Friggeråkers Verkstäder i Falköping. 
Friggeråkers Verkstäder är ett familjeföretag som grundades i Falköping 1937 och tillverkar sand- och saltspridare för vägar och flygplatser. 

Om tjänsten
  • Som svetsare på Friggeråker kommer du att foga samman stål och andra metaller med hjälp av olika svetsmetoder, men främst är det MIG/MAG som gäller.
  • Du kommer även följa ritningar för att utföra dina uppgifter.
  • Tjänsten i fråga är heltid under dagtid.
  • Start för tjänsten är enligt överenskommelse men vi ser gärna att du är tillgänglig så snart som möjligt. 
  • Du kommer få en anställning hos oss på OnePartnerGroup men för rätt person finns goda förutsättningar för en fortsatt anställning på Friggeråkers Verkstäder. 

Din profil
  • Som person är du social, noggrann och ansvarsfull! 
  • Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet samt goda kunskaper inom svetsning, framförallt MIG/MAG.
  • Du är van att arbeta utifrån ritningar
  • God datavana önskas och har du tidigare arbetat i Monitor är det meriterande 

Att vara konsult på bemanningsföretaget OnePartnerGroup 
Tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund Friggeråker. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, där du kan dra nytta av din redan befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.    
 

Din ansökan och urval
Vid frågor eller mer information vänligen kontakta kandidatansvarig Jennifer Lindvall på 073-425 56 41 eller jennifer.lindvall@onepartnergroup.se.
Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!
 

Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft–att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och lång sikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.
 

Varmt välkommen att läsa mer på www.onepartnergroup.se

Mer info
Område Falköping
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.friggeraker.se/se/page_startsida.php
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se