Hoppa till innehåll
Ekonombyrån Skaraborg AB logotyp

Redovisningsekonom till Ekonombyrån AB i Falköping

Publiceringsdatum
31 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Ekonombyrån är en redovisningsbyrå som arbetar mot små och medelstora företag.
Vår målsättning är att vara en personlig partner till våra kunder för att uppnå en effektiv redovisning och administration.
Vi arbetar med ständig utveckling och arbetsform via digitalisering.


Läs mer på ekonombyran.se

Vi söker nu en driven och självständig redovisningsekonom till framgångsrika Ekonombyrån i Falköping! Rollen passar dig som vill jobba med spännande kunder i ett modernt och välmående bolag. Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som redovisningsekonom på Ekonombyrån i Falköping kommer du att arbeta brett med många spännande kunder. Varje kund är unik och arbetet med kunden kommer att variera från avstämningar till årsbokslut. Du kommer att tillhöra en litet ett team där man arbetar med att ha en utvecklande och stöttande roll gentemot kunderna, samt fokus på digitalisering

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
  • Kontoavstämningar
  • Skatt- och momshantering
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Månads- och årsbokslut
  • Lönehantering
  • Deklarationer

Du arbetar primärt i Fortnox, men även Monitor och BL  och som ekonom är du självklart en riktig fena på Excel. 

På Ekonombyrån erbjuds du en självständig roll med goda utvecklingsmöjligheter, både organisatoriskt och kundmässigt. Du kommer att självständigt skapa din och dina kunders framgång, genom driv, framåtanda, noggrannhet och förmåga att ge god service. 

Visst låter det spännande!

Din profil
För att lyckas i denna roll tror vi att du har en eftergymnasial examen i lämplig disciplin och minst 5 års erfarenhet av liknande arbete. Du kanske kommer från en större byrå idag men triggas av det mindre med goda utvecklingsmöjligheter. Du har tidigare arbetat med löpande ekonomiskt arbete och både månads- och årsbokslut och känner dig bekväm att vara en drivande kraft i detta. Har du tidigare arbetat mot producerande industri ses detta som väldigt meriterande. 

Som person är du kundorienterad och serviceinriktad. Du är bra på att hantera multipla arbetsuppgifter, samt kan prioritera. Du har tidigare byggt din framgång på noggrannhet och förtroende och något som du ser som en självklarhet även i denna roll. 

Du trivs med devisen "frihet under ansvar" och gillar att kunna vara den kraft som driver din kund till nya framgångar!

Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan. 

I denna rekrytering samarbetar Ekonombyrån med OnePartnerGroup, varpå all initial kontakt sker med dom. Får frågor och liknande, ta kontakt med ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på 0736-255318, marcus.rosenblom@onepartnergroup,se. 

Varmt välkommen med din ansökan!


 
Ekonombyrån Skaraborg AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 dec. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
https://www.ekonombyran.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Ekonomi
Företagslogga
Härjedalen
Industri & Anläggning
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga