Hoppa till innehåll
Ansök nu

Har du erfarenhet från lagerarbete och hantering av inkommande och avgående gods? Är du självgående och har ett eget driv? Trivs du i en mindre organisation där du har chans att påverka din arbetsdag?
Nu söker vi en lagerarbetare till Miljöagenturer med placering i Falköping, välkommen med din ansökan!

Om företaget
Miljöagenturer startades 1970 och säljer golv- och väggmaterial i keramik, trä och vinyl till återförsäljare i Norden. Kontor och lagerlokal är placerade i Falköping där vi är ett litet gäng på 10 personer som alla är delaktiga och viktiga för företagets framgångar. Vi ser fram emot att snart ha en till driftig person hos oss med nya idéer och energi.

Vad erbjuder rollen?
I rollen som lagerpersonal jobbar du tillsammans med en kollega, ni ansvarar för att Miljöagenturers kunder får rätt produkter i rätt tid.
De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att packa försändelser mot order och hantera inkommande och utgående leveranser. Här är det noggrannhet och kvalitet som är ledorden. Goda möjligheter finns att själv vara med och planera arbetets upplägg och utförande. Vissa tunga lyft kan förekomma, men det finns hjälpverktyg för att underlätta.

Tjänsten är en heltidstjänst dagtid och placeringsorten är på Miljöagenturers lager i Falköping.

Vem är du?
Du är en självgående person som har ett eget driv och är van att ta egna initiativ.
Noggrannhet och kvalitet är en självklarhet för dej.
Du hanterar vant kontakter med chaufförer och kollegor.
Du har erfarenhet från truckkörning och förmågan att hantera gods på ett säkert sätt.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 06 10 2023. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Johan Holm på johan@effektiv.se

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 okt. 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare