Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Hydraulikmontör till Floby Rescue

Ansök nu

På Floby Rescue samarbetar ett gäng inbitna fordonsfantaster med byggnationer av olika räddningsfordon. Med mer än 100 års erfarenhet är de nu Nordens ledande leverantör inom området! Montageteamet behöver nu kompletteras med ännu en hydraulikmontör!

Om företaget
Floby Rescue AB levererar räddnings- och släckningsfordon med kundanpassade lösningar. Vår affärsidé bygger på att du som kund alltid ska få högsta kvalitet med den senaste tekniken. Det har vi löst genom att själva konstruera innovativa funktioner och samtidigt välja ut de allra bästa produkterna på marknaden för att integrera dessa i våra fordon. Att hålla utlovade leveranstider är en självklarhet för oss på Floby Rescue AB.

Floby Rescue AB grundades 1918 och är en av Nordens ledande leverantörer av rädd- och släckningsfordon. Vår verksamhet, med försäljning, produktutveckling, produktion och eftermarknad, har sin bas i Floby. Vår eftermarknadsfunktion erbjuder allt från akut service, ombyggnader och reparationer till långsiktiga serviceavtal.

Floby Rescue har idag ca 60 anställda och skall vara det självklara valet på marknaden!

Vad erbjuder rollen?
Som hydraulikmontör på Floby Rescue är du delaktig i hela byggnationsprocessen och är en viktig kugge i tillverkningen. Du arbetar i verksamhetens olika montageteam med byggnation och driftsättning av komponenter till hydrauliska system i räddningsfordonen, exempelvis i brandbilar och olika specialfordon. Floby Rescue utför även reparationer och ombyggnationer på fordon efter kunds önskemål.

Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter:
- Byggnation och driftsättning av hydrauliksystem och komponenter enligt ritningar och specifikationer.
- Utföra felsökning, diagnostik och testning (trycktester, flödeshastighet mm)
- Reparationer och uppgradering av äldre fordon åt kund.
- Mäta och justera hydraulikkomponenter för att säkerställa korrekt montering och funktion.
- Dokumentera och kontrollera att konstruktionen efterföljer föreskrifter och standarder.
- Delta i utveckling av räddningsfordonen i nära samarbeta med konstruktionsavdelningen.

Skift: Dagtid
Placeringsort: Floby

På Floby Rescue får du förutom möjligheten att ingå i ett sammansvetsat team ta del av flera förmåner. Företaget erbjuder kortare arbetsdagar på fredagar, arbetstidsförkortning och anordnar hobbykvällar varje vecka där medarbetarna får tillgång till företagets maskinpark.

Vem är du?
För att passa i rollen som hydraulikmontör på Floby Rescue behöver du ha god förståelse för den mekanik som är kopplad till hydrauliska system så som strömningsmekanik, tryckberäkningar, kraftberäkningar och styrsystem. Du har dessutom god kännedom om dragning och montering av hydraulikslang.

Om din kunskap kommer från utbildning eller tidigare erfarenheter spelar mindre roll. Du känner dig trygg att utföra installation av hydrauliska komponenter och det viktigaste är att du är intresserad och vill fortsätta utvecklas inom området. En förutsättning för tjänsten är att du talar och skriver flytande på svenska.

Du är förmodligen en praktiskt lagd person som vill lära och utvecklas i arbetet. Vi tror att du har ett stort intresse för fordon och hur olika fordon fungerar. Du kommer arbeta i olika team med engagerade kollegor och vi ser därför gärna att du kan matcha deras engagemang. För att kunna leverera enligt kvalitetskraven ser vi att du är noggrann och detaljfokuserad. Med god kommunikativ förmåga koordinerar du ditt arbete tillsammans med de olika arbetslagen på arbetsplatsen.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Carolina Nilsson på carolina.nilsson@effektiv.se eller Alma Rehmonen på alma.rehmonen@effektiv.se

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 sep. 2023 (-1 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare