Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Fordonselektriker till Floby Rescue

Ansök nu

På Floby Rescue samarbetar ett gäng inbitna fordonsfantaster med byggnationer av olika räddningsfordon. Med mer än 100 års erfarenhet är de Nordens ledande leverantör inom området! Montageteamet behöver nu kompletteras med ännu en fordonselektriker!

Om företaget
Floby Rescue AB levererar räddnings- och släckningsfordon med kundanpassade lösningar. Vår affärsidé bygger på att du som kund alltid ska få högsta kvalitet med den senaste tekniken. Det har vi löst genom att själva konstruera innovativa funktioner och samtidigt välja ut de allra bästa produkterna på marknaden för att integrera dessa i våra fordon. Att hålla utlovade leveranstider är en självklarhet för oss på Floby Rescue AB.

Floby Rescue AB grundades 1918 och är en av Nordens ledande leverantörer av rädd- och släckningsfordon. Vår verksamhet, med försäljning, produktutveckling, produktion och eftermarknad, har sin bas i Floby. Vår eftermarknadsfunktion erbjuder allt från akut service, ombyggnader och reparationer till långsiktiga serviceavtal.

Floby Rescue har idag ca 60 anställda och skall vara det självklara valet på marknaden!

Vad erbjuder rollen?
Som fordonselektriker på Floby Rescue arbetar du med montering och installation av elsystem i räddningsfordon. Du ansvarar för att installationerna är elektriskt driftsäkra och uppfyller kvalitetsstandarden. Arbetet utförs i team där du som fordonselektriker samarbetar med flera fordonsmontörer.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
- Montering och installation av fordonsel, så som komponenter, utrustning och påbyggnationer enligt order- och ritningsunderlag
- Utföra felsökning och reparationer i fordonens elsystem.
- Säkerställa att elinstallationerna utförs enligt gällande regler och föreskrifter inom fordonsbranschen.
- Delta i utvecklingen av räddningsfordonen i nära samarbeta med konstruktionsavdelningen.

Skift: Dagtid
Placeringsort: Floby

På Floby Rescue får du förutom möjligheten att ingå i ett sammansvetsat team ta del av flera förmåner. Företaget erbjuder kortare arbetsdagar på fredagar, arbetstidsförkortning och anordnar hobbykvällar varje vecka där medarbetarna får tillgång till företagets maskinpark.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av el-installationer i fordon. Du har förmodligen kunskaper inom fordonsteknik, elsystem och felsökning av elektriska komponenter. Du läser ritningar, el-scheman och förstår skrivna instruktioner. Eftersom löpande dokumentation är en del av arbetet ser vi att du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift.

Du är en självgående och noggrann person som vill fortsätta utvecklas genom att hitta nya effektiva lösningar i arbetet. Eftersom arbetet till stor del sker i team ser vi gärna att du är en lagspelare som trivs med att arbeta i grupp. För att trivas hos Floby Rescue är du en person med genuint fordonsintresse vilket uppmuntras genom egna aktiviteter i personalgruppen.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Carolina Nilsson på carolina.nilsson@effektiv.se eller Alma Rehmonen på alma.rehmonen@effektiv.se

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 sep. 2023 (-1 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare