Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Chef operativt underhåll

Ansök nu

Vill du arbeta som operativ chef för Underhåll? Vill du vara i en spännande bransch och på ett bolag med fin gemenskap, högt engagemang och en gedigen yrkesstolthet? Vill du dessutom få chansen att vara med på en förändringsresa när företaget ställer om verksamheten för framtiden? Här får du chansen att bidra, utvecklas, vara en viktig lagspelare i ett team samtidigt som du ansvarar för operativt underhåll.

Din framtida arbetsgivare
AC Floby har en gedigen erfarenhet av att tillverka komponenter inom fordonsindustrin. Nyligen kom besked om nästa steg i utvecklingen, där verksamheten skall breddas med tillverkning av elmotorer. Ett besked som på ett bra sätt speglar den yrkesstolthet och gedigna kompetens som finns.

Om företaget
Automotive Components Floby AB (AC Floby) är en aktör inom fordonsindustrin som utvecklar och tillverkar komponenter såsom vevstakar, bromsskivor och nav. Kunder är bland annat Volvo AB, Volvo Cars, Ford, Jaguar och andra externa kunder. AC Floby är ett helägt dotterbolag till Volvo Cars. AC Floby erbjuder sina globala kunder tillverkning av produkter enligt fordonsindustrins högsta standard inom kvalitet, precision och miljöpåverkan. Dessa levereras med glädje och stolthet från fabriken i Floby där stolta medarbetare med stort engagemang, bred erfarenhet och hög kompetens arbetar. Läs gärna mer på https://www.acfloby.se/

Vad erbjuder rollen?
Rollen erbjuder en chefstjänst som är ansvarig för och operationellt delaktig i det förebyggande och avhjälpande underhållsarbetet inom produktionen.
Arbetsformen är 2-skift och förutom ett team av duktiga mekaniker och elektriker finns en underhållskoordinator på dagtid samt lagledare på 4-skift.
Rollen erbjuder goda möjligheter att vara en del av fabrikens fortsatta utveckling.
I rollen ingår arbetsmiljöansvar, kompetensutveckling, planering och uppföljning av aktiviteter samt analys av nyckeltal för att ständigt bli bättre.

Vem är du?
Du har en positiv grundinställning, är tekniskt kunnig med intresse för problemlösning och ordning och reda.
Via tidigare erfarenheter förstår du vikten av ett förebyggande underhåll för att hålla verksamheten igång och förmågan att leverera rätt kvalitet.
Du är van att leda och fördela arbetsuppgifter och är en engagerad, delaktig och inlyssnande chef.
Som operativ chef är du van att aktivt delta i diskussioner kring hur problem skall lösas och du trivs i verksamheten.

Som person är du strukturerad, engagerad och ansvarstagande samtidigt som du har en god analytisk förmåga. Ditt arbetssätt karaktäriseras av högt driv, kvalitet, flexibilitet och ödmjukhet - du vet vikten av att vara en god lagspelare som coachar och stöttar sina medarbetare.

Vi erbjuder dig en spännande och ansvarsfull tjänst hos ett företag där gemenskap och delaktighet genomsyrar bolaget. Här blir du en nyckelspelare i ett team med en stor kunskapsbank och ett brett spektra av professioner och kompetenser. AC Flobys kärnvärden är: Engagerade, Kunniga, Stolta och Modiga - vi hoppas att du delar dessa med oss!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 06 10 2023. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Johan Holm på johan@effektiv.se

Sökord
Operativ chef, chef, ledare, underhåll, metallindustri, bearbetning, 5S, säkerhet, volvo, AC Floby, TPM, säkerhet, industri, ledarskap, tekniker, underhållsstandard, underhållssystem

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 okt. 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare