Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

CE-chaufförer till Falköping/Herrljunga


Effektiv söker nu dig med CE-körkort och körvana till flera av våra kunder i närområdet. De flesta av kunderna erbjuder möjligheten att köra dagturer med start och stopp på samma plats.

Om företaget
Vi söker nya medarbetare till våra åkerikunder i Falköping-/Herrljungaområdet. Våra kunder har stationeringsorter både lokalt, regionalt och i hela Sverige.

Effektiv är ett värderingsstyrt bemannings och rekryteringsbolag. Vi och våra konsulter arbetar tillsammans efter våra värdeord: Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga!

Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vad erbjuder rollen?
Uppdragen som CE-chaufför kan tex. innebära transporter av såväl styckegods som jordmassor. Arbetet utförs till stor del självständigt men innebär även kontakt med både privat- och företagskunder. Exempel på andra vanligt förekommande arbetsuppgifter är lastning och lossning.

Hos flera av våra kunder arbetar du dagtid vilket innebär att du startar och avslutar arbetsdagen på samma plats varje dag.


Vem är du?
Vi söker dig som är lastbilschaufför med minst ett års erfarenhet, du innehar CE-körkort och giltigt YKB. Vidare uttrycker du dig obehindrat på svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har truckkort, truckvana och ADR.

Vi söker dig som är en självständig person då större delen av arbetsdagen spenderas på egen hand. Du känner ett stort ansvar för ditt arbetet och planerar effektivt din arbetsdag för att leveranser ska komma fram på utsatt tid. Eftersom du är företagets ansikte ut mot kund är det en självklarhet för dig att ha en hög servicenivå. Du har god fysik då arbetet kan innefatta manuella moment och att du lägger stor vikt vid att arbeta ergonomiskt korrekt.


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna vår rekryteringskonsult Åse Rehbinder på ase.rehbinder@effektiv.se eller 0515-102 66

Sökord
Lastbilschaufför, Truck, Truckkort, CE, C, Chaufför, Falköping, Herrljunga, Skaraborg, Åkeri, Godskörning

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 apr. 2023 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare