Konsult och blivande produktägare inom programvaruutveckling

Konsult och blivande produktägare inom programvaruutveckling

HR-konsult/PA-konsult

Rollen som konsult på WinLas är för dig som vill jobba med digital utveckling och att hjälpa våra kunder att förbättra sin vikarieplanering och schemaläggning. Du får vara en del av ett starkt och stöttande team som ständigt jobbar mot målbilden nöjd kund.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att som huvudinriktning arbeta med våra moduler Bokning och Schema. Tjänsten börjar som konsult med målet att du ska bli produktägare.

Du kommer hålla i visningar och i införanden av systemen hos nya och befintliga kunder. Införandet i praktiken innebär att du som konsult inleder en diskussion med kunden där behov och möjligheter gås igenom. Därefter anpassas och levereras produkten efter kundens önskemål. Du kommer också att hålla i utbildningar i samband med införandet. Många införanden startats via ett upphandlingsförfarande. Ditt arbete kommer även att innefatta support och felavhjälpning. Kundkontakten kan ske uppkopplat, eller på plats hos kund. I dagsläget är huvudinriktningen mot offentlig verksamhet.

Som en del av arbetet kommer du att medverka till att utveckla våra produkter för framtiden. I detta ingår att medverka i arbetet med versionstester samt att kommunicera förändringar gällande produkterna både internt och externt. Därmed krävs att du har en god samarbetsförmåga. Allt eftersom kommer du att få ett större inflytande över prioritering av buggar och utvecklingen gällande modulerna.

Rollen kommer i förlängningen även att kunna innefatta support och tester av våra andra moduler utifrån företagets behov.

Resor förekommer i tjänsten (inget krav på egen bil).

Om WinLas och vårt erbjudande

WinLas är det lilla företaget med det stora hjärtat som uppstått ur myllan på Falbygden. Företaget grundades 1987 och har idag 20 medarbetare som arbetar med att förmedla kunskap och system för att förenkla administration av personal till ca 300 kunder (220 kommuner). Företagets kugghjul är system för att hantera lagen om anställningsskydd (LAS). Därtill levererar WinLas system för att skriva korrekta anställningsavtal, hantera kompetens och övrig personaladministration. Företaget expanderar och har under de senaste åren vuxit med ett antal medarbetare per år.

Förmåner: förskottssemester, sjukvårdsförsäkring, tjänstepension, friskvårdstimme, friskvårdsbidrag och dagligt fika.

Om dig

Det är meriterande om du har erfarenhet av bemanning och schemaläggning, samt lagen om anställningsskydd (LAS) och arbetstidslagen (ATL). Meriterande är om du även besitter viss försäljningskunskap och erfarenhet av att arbeta och driva projekt (projektledning). En fördel är om du har högskoleutbildning inom personalområdet, så som personalvetare, eller motsvarande erfarenhet.

För att trivas i rollen krävs att du är flexibel och gillar att arbeta i en digital och föränderlig miljö. Du behöver också vara noggrann, strukturerad och lösningsorienterad, samt ha förmågan att parallellt hantera olika projekt och ärenden. Du är serviceinriktad med ett starkt kundfokus och alltid lyhörd inför kundens behov och önskemål. Du har lätt för att arbeta i grupp och kommer gärna med nya idéer. Du innehar också en förmåga att kunna ta egna initiativ och driva dina projekt framåt. Du innehar en god kommunikationsförmåga och har lätt för att tala inför både mindre och större grupper av människor och kan på ett enkelt sätt förmedla information.

Vi tror att mycket av arbetet går att lära sig på plats hos oss och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträde: enligt överenskommelse
  • Meriter HR-konsult/PA-konsult - 1-2 års erfarenhet
  • Krav språk Svenska
  • Krav körkortB
Intervjuer sker löpande under hela ansökningsperioden.
Mer info
Kontaktperson Mattias Nielsen
Telefon 0515-605055
Område Falköping
Yrkesroll Data & IT, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.winlas.se
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (2 dagar kvar)