Säljare Skaraborg

Säljare Skaraborg

Veolia är ett globalt världsledande företag inom miljötjänster. Vi utformar, utvecklar och levererar lösningar inom energi, vatten, återvinning och underhåll som har en positiv inverkan på miljö, individen och samhället.

På våra anläggningar i distriktet Skaraborg köper vi bl.a. in järnskrot och metaller från både företag och privatpersoner som efter sortering fraktas till smältverk för återvinning. Nu söker vi en driven och erfaren säljare för distriktet, som vill jobba med försäljning av helhetslösningar inom Total Waste Management.

I rollen ingår att utveckla relationen och samarbetet med befintlig kundstock, samt jobba med nykundsbearbetning med fokus på medelstora kunder. Du är stationerad i Falköping och resor är ett naturligt inslag i tjänsten.

Kvalifikationer
  • Dokumenterad erfarenhet av försäljning, B2B och/eller tjänsteförsäljning
  • Affärsmässig förståelse
  • B-körkort
Meriterande
  • Erfarenhet från återvinning
  • Erfarenhet från transportsidan
Som person är du lyhörd och har förmågan att känna in kundens behov. Du värdesätter relationsskapandet högt och uppskattar att vara ute hos kund och göra affärer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande.

Veolia erbjuder dig

Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter, såväl i Sverige, Norden och globalt. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor. Vi jobbar med spännande och intressanta kunder inom industri, anläggningsdrift och energi, där hälsa och säkerhet är en förutsättning för vår affär. Som anställd hos får du arbeta med modern branschteknik, som tar tillvara på kundens och samhällets resurser.

Kontakt och ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer så skicka in din ansökan via vår karriärsida så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

För mer information om tjänsten kontakta:

Rekryterande chef Mikael Gustavsson telefon: 070-3586918

Rekryterare Sandra Axlund telefon: 070-3861304
Mer info
Område Falköping
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 dec 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. I Norden omsätter Veolia ca 4 miljarder kronor och har över 1 500 anställda.