Distriktschef Skaraborg

Distriktschef Skaraborg

Veolia är ett globalt världsledande företag inom miljötjänster. Vi levererar lösningar inom energi, vatten och återvinning som har en positiv inverkan på miljö, individen och samhället. På våra anläggningar i distriktet Skaraborg köper vi bl.a. in järnskrot och metaller från både företag och privatpersoner som efter sortering fraktas till smältverk för återvinning. Verksamheten innefattar försäljning av helhetslösningar inom Total Waste Management.

Nu söker vi en driven och lyhörd ledare till rollen som Distriktschef för Skaraborg. Rollen innebär att operativt leda och utveckla organisationen, bl.a. genom att stötta platschefer och säljaren i att affären går igenom och att kunden får högkvalitativ leverans hela vägen.

Rollen innefattar budget- och personalansvar. Du är stationerad i Falköping och ingår i regionens ledningsgrupp.

Kvalifikationer:
  • Affärsmässig och ekonomisk grundförståelse
  • Erfarenhet från återvinningsbranschen
  • Dokumenterad erfarenhet av ledning och organisationsutveckling
  • Dokumenterad erfarenhet av försäljning, gärna B2B och/eller tjänsteförsäljning
  • B-körkort
Meriterande:
  • Erfarenhet från metall
För att trivas i rollen som distriktschef tror vi att du har ett coachande förhållningssätt, är trygg i ditt ledarskap och lyhörd som person. Du är affärsmässig och duktig på att bygga och bibehålla goda relationer med såväl kund som personal. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar Veolias värderingar: ansvar, sammanhållning, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande.

Veolia erbjuder dig

Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter, såväl i Sverige, Norden och globalt. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor. Vi jobbar med spännande och intressanta kunder inom industri, anläggningsdrift och energi, där hälsa och säkerhet är en förutsättning för vår affär. Som anställd hos får du arbeta med modern branschteknik, som tar tillvara på kundens och samhällets resurser.

Kontakt och ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer så skicka in din ansökan via vår karriärsida så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

För mer information om tjänsten kontakta:

Rekryterande chef Mikael Gustavsson telefon: 070-3586918

Rekryterare Sandra Axlund telefon: 070-3861304
Mer info
Område Falköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 dec 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. I Norden omsätter Veolia ca 4 miljarder kronor och har över 1 500 anställda.