Vedum Smågris AB söker djurskötare

Vedum Smågris AB söker djurskötare

Tjänstebeskrivning

Som djurskötare hos oss kommer du arbeta med smågrisproduktion. Du kommer arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom djurskötsel. Det innebär bland annat att ge mat, se till att grisarna har det bra och trivs, ta hans om nyfödda, skrapa gödsel och halma. Du kommer även arbeta med vaccinering, seminering och kastrering.

Arbetet utförs på dagtid, helgjobb förekommer. Start omgående.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett gediget intresse för djur och djurskötsel.
För att vara aktuell för tjänsten bör du tidigare arbetat med djur och ha relevant utbildning. Att du behärskar svenska i tal och skrift samt har en grundläggande teknisk förståelse är ett krav. Även B-körkort är ett krav.

Som person är du glad, engagerad och har en positiv inställning. Du har hög arbetsmoral och trivs med att ha ett fysiskt krävande arbete. Vi arbetar i team och därför är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Vi ser också att du är prestigelös i ditt arbete och ställer upp där det behövs.

Krav

B-körkort
Erfarenhet av djurskötsel
Svenska, tal och skrift

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att kontakta Karinna Tuzinovic, karinna.tuzinovic@premier.se eller Jennifer Andersson, jennifer.andersson@premier.se. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
Mer info
Område Falköping
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Djurvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Premier Service Sverige AB
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vedum Smågris AB ägs gemensamt av fem lantbrukare som driver en smågrisproduktion med ca 1800 suggor. Vi tillgodoser de egna gårdarna med smågrisar för vidareuppfödning.

Vi är ett team på ca tio personer och anläggningen är byggd under 2018 med den senaste tekniken. Vi finns i Södra Lundby, Vara Kommun.