Vi söker butikssäljare VS

Vi söker butikssäljare VS

Vill du ha ett arbete där fokus ligger på service och nöjda kunder? Får du energi av att utmana kunder i olika lösningsförslag? Som butikssäljare hos Solar bemöter du dagligen våra kunder från lnstallationsbranschen för att erbjuda vägledning och bästa möjliga service utifrån deras behov. Här arbetar du med kollegor som trivs i en social miljö med främsta målet att skapa mervärde för våra kunder!

Nu söker vi en kollega med stort engagemang som vill vara med och utveckla vår Drive In-butik i Falköping. Arbetstiderna är förlagda i första hand mellan kl. 7-16 och du kommer arbeta inom vårt affärsområde VS.

Vi erbjuder
Ett omväxlande och utmanande arbete hos ett av norra Europas mest innovativa och ledande Sourcing & Services-företag inom El, VS och Industri. Vi vet att Solars möjligheter att växa hänger på att våra medarbetare fortsätter att utvecklas. Personlig utveckling värderar vi högt. Du har möjlighet att forma din egen vardag och utveckla din kompetens i en inspirerande miljö. Vi lever efter mottot "stronger together" och nu behöver vi dig för att bli ännu starkare.

Frida Hermansson är ledare för våra butiker inom Distrikt Väst samt Falköping.

"För sju år sedan började jag på Solars finansavdelning, men mitt drömjobb har alltid varit det jag har nu! Jag har själv bakgrund och studier inom handel och jag brinner för att utveckla våra butiker och göra dem attraktiva för våra kunder. Det bästa med ledarrollen är när jag ser att mina medarbetare utvecklas. Extra kul är det såklart när jag känner att jag har bidragit till den utvecklingen. Då jag är ansvarig för flera butiker reser jag mellan dem. Medarbetarna driver våra butiker med stor självständighet och det är de som är experterna på plats."

Din roll
Du kommer att arbeta i vår butik där vi säljer produkter och lösningar till installatörer inom EL och VS. Det innebär aktiv försäljning och aktivt butiksarbete, såsom att sköta sortiment, hantera in- och utgående gods, butiksoptimering och se till att kampanjer marknadsförs på rätt sätt. Du bemöter våra kunder och ger dem förutom god service även teknisk support genom att guida dem i Solars produkter, tjänster och nyheter på marknaden. Du kommer att genomföra våra regelbundna kundaktiviteter och ha en viktig roll i att aktivt arbeta med förbättringar och förändringsarbeten. Du kommer även att arbeta via mail och Excel.

Kvalifikationer
  • Kunskap/Erfarenhet från främst VS - branschen är önskvärt (exempelvis från utbildning, erfarenhet som montör eller försäljning av produkter)
  • Gärna erfarenhet från någon typ av försäljning
  • God datorvana
Profil
Genom ditt engagemang och din lösningsorienterade attityd är du lyhörd för kundens affär. Du arbetar aktivt med försäljning och service genom professionalism, nyfikenhet och vilja att förstå kundens behov. Du söker ständigt efter förbättringar och har en vilja att driva dessa. Du bidrar med en positiv och energifylld inställning och har lätt för att få med dig andra i ditt engagemang.

Kontakt och ansökan
Låter detta som du? Urvalet kommer att ske löpande och därför vill vi ha din ansökan så snart som möjligt.

Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Frida Hermansson, District Manager Drive-In, mobil: 0701 65 50 75.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, teknisk säljare, teknisk försäljare, försäljningsingenjör, industrisäljare, industriell säljare, industriell försäljare, industriell försäljning, butik,
Mer info
Kontaktperson Frida Hermansson
Telefon 0701 65 50 75
Område Falköping
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 dec 2019 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår framgång bygger på serviceinriktade medarbetare med förmågan att omvandla tillfällen till resultat. Som medarbetare på Solar får du sällskap av 3 600 andra klart-jag-kan-typer som tror på styrkan i att säga ja. Tillsammans är vi en av norra Europas ledande sourcing- och serviceföretag inom EL och VVS. Vi marknadsför 215 000 produkter och säljer unika lösningar. Nu ska vi bli fler. 2016 hade vi en omsättning på 11,1bn DKK. Den vill vi öka. Om du är en person som kan ge kunderna vad de behöver och inte bara vad de frågar efter, tycker vi att du ska söka dig till oss. Gå in på www.solar.se.