Säljare till vår butik i Falköping

Säljare till vår butik i Falköping

Som person är du ansvarstagande, positiv, entusiasmerande och har ett stort eget driv. Att arbeta mot uppsatta mål är en självklarhet för dig och du har inga problem att arbeta självständigt.

Så här arbetar vi:
  • Vi sätter alltid kunden i fokus, och vi ger vår bästa omtanke och service.
  • Vi tar fullt ansvar på våra arbetspass och ser till butikens bästa varje dag.
  • Vi strävar ständigt efter att utveckla våra säljaregenskaper och vi arbetar alltid med personlig styling.
  • Vi har tydliga gemensamma mål med vår framtida försäljning och ett stort driv för att nå högre höjder och sist men inte minst är vi flexibla och stöttar varandra i vardagen.
Tjänsten är ett vik på ca 16 timmar/vecka tom jan 2024.
Ersättning enligt gällande kollektivavtal med tillägg av företagets förmåner. Tidigare erfarenhet av försäljning i butik är önskvärt. Start omgående. Känner du att du vill bli en i vårt team och att ovan arbetssätt passar dig är du välkommen med din kortfattade ansökan samt foto till johannat@rabalder.se.

Urval sker löpande så skynda dig in med din ansökan.
Mer info
Område Falköping
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Vikariat
Hemsida http://www.rabalder.se/
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rabalder är ett över 30 år gammalt svenskt varumärke som vänder sig till tjejer i alla åldrar som uppskattar sköna kläder med hög kvalité och många kombinationsmöjligheter.

Vi lägger stor vikt på val av material och färgkoordinering för att våra kunder skall känna att de får något extra när de köper en Rabalder-produkt.

Vår ambition är att göra kläder som man kan känna sig avslappnad men ändå välklädd i. Mjuka och behagliga plagg i en harmonisk tidlös anda. Man skall kunna välja och vraka bland välmatchade färger i vackra mönster, klassiska ränder, ljuvt blommigt och en stor variation av enfärgade plagg att mixa därtill.
Rabalders filosofi är enkel: Sköna kläder för sköna dagar!

Vi designar och producerar våra kollektioner i egen regi med produktion i Portugal, Grekland, Turkiet, Egypten, Kina och Indien. Våra kläder säljs endast i egna butiker samt i vår webshop.