Markarbetare/Justerare

Markarbetare/Justerare

Om tjänsten

För området Borås/Skaraborg söker vi nu en markarbetare/justerare för att täcka upp en pensionsavgång. I rollen som markarbetare arbetar du tillsammans med en maskinist ute på fältet med såväl nybyggnad- som underhållsarbete. Ni förbereder marken inför att asfaltslaget tar över. Som markarbetare är ingen dag den andra lik, då både arbetsställe och arbetstider varierar, vilket kräver en viss flexibilitet.

Kompetenser och personliga egenskaper

Som person är du praktisk lagd och tycker om att samarbeta med andra. Vi söker dig som är ansvarsfull, drivs av att göra ett bra jobb och är noga med arbetstider och säkerheten. Vi söker dig som tycker det är viktigt att arbetsinsatsen ses som en laginsats där du är mån om att lämna över ett snyggt utförligt arbete till dina kollegor. Som markarbetare behöver du vara självgående, flexibel och gilla att samarbeta.

Kravprofil

Vi söker dig som har en grundutbildning motsvarande gymnasienivå, gärna inom bygg- och anläggningsbranschen. Har du tidigare arbetat som mark- eller beläggningsarbetare ser vi det som meriterande. B-körkort är ett krav, likaså goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Kontakt

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anders Karlsson, 0709-25 56 27.

Vi tillämpar löpande rekrytering, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så ansök redan idag!
Mer info
Område Falköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 juli 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.