Transportledare

Transportledare

Dina arbetsuppgifter

Som transportsamordnare koordinera du våra fordon och förare inom verksamheten för spol- och slamsugning. Du tar emot beställningar, schemalägger och håller kundregistret uppdaterat. Du har även daglig kontakt med våra beställare och återkopplar utförda uppdrag. i tjänsten ingår även fakturering och andra administrativa uppgifter

Du säkerställer att transporterna planeras på ett så effektivt sätt som möjligt och att resurser nyttjas optimalt. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:
  • Förbereda, ta emot och registrera order
  • Samordna och fördela ut uppdrag till företagets fordon/chaufförer
  • Följa upp och ansvara för avslut av uppdragen
  • Fakturera löpande
Dina kontaktytor är många i former av både interna och externa kontakter såsom kollegor, chaufförer och kunder.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller ser rollen som ditt nästa steg.

Vi ser positivt på om du har erfarenhet från transportbranschen. Du har en mycket god data- och systemvana. Erfarenhet av arbete i olika affärssystem är meriterande.

Är du en duktig planerare med hög social kompetens och ett stort engagemang? Då är det troligtvis dig vi söker. Som person är du ansvarstagande och självgående samtidigt som du gärna tar egna initiativ och ser möjligheter.

Vi ser att du har förmågan att leda personer och är van att arbeta i grupp. Vidare är du duktig på att anpassa din kommunikation till olika målgrupper.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Telefon +4651513846
Email Mejla PR-Slamsugning AB
Område Falköping
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://pr-slamsugning.se/
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

PR-Slamsugning AB är ett familjeföretag och har sedan starten 1980 arbetat med transporter inom miljöområdet. Vi fortsätter att utöka miljöarbetet och söker nu medarbetare som trafikplanerare.