SOMMARJOBBA SOM SKADEDJURSTEKNIKER I FALKÖPING

SOMMARJOBBA SOM SKADEDJURSTEKNIKER I FALKÖPING

NOMOR SÖKER SOMMARTEKNIKER!

Vi söker dig som:
  • Brinner för att arbeta med service
  • Tycker det är stimulerande att möta nya kunder flera gånger per dag
  • Har rätt inställning och attityd
  • Har ett strukturerat sätt att arbeta och är lösningsorienterad
  • Är bra på att bygga och bibehålla goda relationer
  • Behärskar svenska flytande i både tal och skrift samt har baskunskaper i engelska
  • Har B körkort manuell

Om tjänsten:
Vi söker skadedjurstekniker för tjänstgöring i region Väst, placeringsort Falköping. Du kommer att utföra inspektioner och saneringar inom skadedjurförebyggande åtgärder ute hos våra kunder. Tjänsten omfattar även försäljning av Nomors tjänsteutbud. Arbetet är självständigt och varierande och ställer höga krav på initiativförmåga och ansvarstagande. Det är viktigt att du tycker att det är stimulerande att möta nya kunder flera gånger per dag och att du är bra på att både bygga och bibehålla goda relationer.

Du är kommunikativ och brinner för att arbeta med service, har stort engagemang och stark drivkraft. Du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift samt har baskunskaper i engelska. Du skall veta att du inte har allergier eller fobier mot skadedjur och du är inte höjdrädd.

Det är en stor fördel om du har erfarenhet från servicebranschen och är praktiskt lagd/har erfarenhet inom bygg och/eller fastighet.

Om Nomor:
Nomor är ett svenskt aktiebolag och vi är Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. Vi finns representerade med åtta regionkontor och 26 lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder.
Det är alltid regionerna/lokal-kontoren som levererar Nomors tjänster till slutanvändarna. Detta för att skapa den närhet till marknaden som krävs för att
Nomors högt ställda krav på kvalitet, service, tillgänglighet och punktlighet skall kunna uppfyllas. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare.
Mer info
Område Falköping
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida https://www.nomor.se/
Sista ansökningsdag 19 maj 2020 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nomor är ett svenskt aktiebolag och vi är Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. Vi finns representerade med sju regionkontor och tjugofem lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Det är alltid regionerna/lokal-kontoren som levererar Nomors tjänster till slutanvändarna. Detta för att skapa den närhet till marknaden som krävs för att Nomors högt ställda krav på kvalitet, service, tillgänglighet, punktlighet skall kunna uppfyllas. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare.