SKADEDJURSTEKNIKER SOMMARJOBB

SKADEDJURSTEKNIKER SOMMARJOBB

Beskrivning av tjänsten

Vi söker skadedjurstekniker för tjänstgöring i region Väst för sommaren 2021, placeringsort Falköping. Du ska tycka att det är stimulerande att möta nya kunder flera gånger per dag, ha stort engagemang och stark drivkraft. Du kommer att utföra inspektioner och saneringar inom skadedjursförebyggande åtgärder ute hos våra kunder. Tjänsten omfattar även försäljning av Nomors tjänsteutbud. Arbetet är självständigt och varierande och ställer krav på initiativförmåga och ansvarstagande. Huvuddelen av verksamheten sker normalt på dagtid, vardagar. Timanställning.

Din profil


Du är kommunikativ och serviceinriktad. Det är viktigt att du är bra både på att bygga och bibehålla goda relationer. Du bör behärska det svenska språket i både tal och skrift samt ha kunskaper i engelska. Du skall veta att du inte har fobier eller allergier mot skadedjur och att du inte är höjdrädd, B-körkort erfordras. Det är en stor fördel om du har erfarenhet från servicebranschen.


Ytterligare information

Vårt behov av sommarpersonal sträcker sig från mitten på maj fram till och med augusti. Vänligen skicka din ansökan med CV och personligt brev till rekrytering.vast@nomor.se, märk mailet med "Sommarjobb Falköping".
Rekrytering sker löpnade.

Du finner mer information om företaget på www.nomor.se
Mer info
Område Falköping
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida https://www.nomor.se/
Sista ansökningsdag 7 maj 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nomor är ett svenskt aktiebolag och vi är Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. Vi finns representerade med sju regionkontor och tjugofem lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Det är alltid regionerna/lokal-kontoren som levererar Nomors tjänster till slutanvändarna. Detta för att skapa den närhet till marknaden som krävs för att Nomors högt ställda krav på kvalitet, service, tillgänglighet, punktlighet skall kunna uppfyllas. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare.