Resande säljare för golvmaterial

Resande säljare för golvmaterial

Vi söker en resande säljare till södra Sverige. Tjänsten innebär ett mycket fritt och självständigt arbete med ansvar för försäljning av vårt produktsortiment av golvmaterial till nya och befintliga kunder.

Miljöagenturer säljer golv till återförsäljare i golv-, färg- och bygghandeln. Vi startade 1970 och är idag en välkänd aktör på marknaden med ett stort nätverk av kunder. Vårt produktsortiment består idag av keramiska golv- och väggmaterial (kakel), trä-, laminat- och vinylgolv. Produkterna kommer från leverantörer runt om i världen och säljs vidare till kunder i Sverige, Norge och Finland. Ibland via vårt lager i Falköping eller med direktleverans från fabrikerna.

Du kommer tilldelas en befintlig kundstock och ska med den som bas även arbeta in nya kundrelationer. Försäljningsområdet är främst från Mälardalen och söder ut.

Tjänsten innebär en arbetsvecka som under högsäsong består av 1 planeringsdag och 4 resdagar. Beroende på var du bor innebär det 2 - 3 hotellnätter per vecka. Under lågsäsong blandas resandet med mer långtidsplanering och förberedelser för högsäsongen.

För att minimera resande har tjänsten förtroendearbetstid, där du utifrån självständigt planerande lägger upp dina arbetsveckor för effektivitet och balans.

Under 1 – 3 veckor per år är arbetet förlagt till mässor i Europa. Det kan även förekomma fabriksbesök utomlands med eller utan kunder.

Det dagliga arbetet sker i nära samarbete med ordermottagningen och ledningen på vårt kontor i Falköping. Det ingår även samarbete med kontaktpersoner hos våra utländska leverantörer.

KRAV

· Minst 5 års arbetslivserfarenhet

· Minst 2 års erfarenhet av försäljning

· Svenskspråkig i tal och skrift

· B-körkort

MERITERANDE

· Erfarenhet inom golv-, färg- och bygghandel (starkt meriterande)

· Erfarenhet av försäljning mot företag

· Erfarenhet av att identifiera, planera och driva nya affärer

· Goda kunskaper i engelska

PERSONLIGA EGENSKAPER

· Ha lätt att knyta kontakter med nya människor

· Vara självständig

· Vara initiativrik

· Ha lätt att skapa förtroende


VI ERBJUDER DIG

· Stor frihet att skapa din egen succé och ta del av det resultat du skapar

· Korta beslutsvägar med stora möjligheter att påverka din situation och företagets utveckling

· Arbete med varumärken som är välkända på marknaden sedan många år

· En liten organisation med en personlig känsla och hög delaktighet

Vårt kontor ligger i Falköping, men det går bra att utgå från din hemort. Eftersom merparten av våra kunder finns inom södra Sverige bör du av praktiska skäl bo i samma del av landet (dvs från Mälardalen och söderut).

Tillträde sker så snart som möjligt.

Vid intresse är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till jobb@miljoagenturer.se.

Ansökan bör innehålla

- Personligt brev med motivation till att du bör få tjänsten

- CV

- Löneanspråk
Mer info
Email Mejla Miljöagenturer AB
Område Falköping
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.miljoagenturer.se
Sista ansökningsdag 2 okt 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Miljöagenturer startades 1970 och säljer golv till återförsäljare i golv-, färg- och bygghandeln. Vi är idag en välkänd aktör på marknaden med ett stort nätverk av kunder i Sverige, Norge och Finland. Vårt produktsortiment består av keramiska golv- och väggmaterial, trä-, laminat- och vinylgolv från leverantörer runt om i världen. Vi är nio personer i företaget och säljer varor för ca 80 MKR per år vilket motsvarar ungefär 700.000 m2. Vårt kontor och lager ligger i Falköping i Västra Götaland.