Ledigt jobb som CNC-Operatör i Falköping

Ledigt jobb som CNC-Operatör i Falköping

Är du nyfiken på hur det är att arbeta som CNC-Operatör på ett nytänkande, väletablerat och framgångsrikt företag? Vill du lära dig grunderna i programmering och sedan få chans att testa dina kunskaper? Här är en möjlighet att göra det! Vi på Lernia Bemanning söker just nu en självgående och noggrann person till ett spännande uppdrag. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Vad innebär jobbet som CNC-Operatör?
I den här rollen kommer du framför allt att utföra enklare programmering och ställa in och rigga CNC-maskiner. I jobbet ingår även att arbeta med kompensering och kontrollmätning, ladda maskinerna och ställa in dem med rätt verktyg och se över maskinerna och din arbetsplats dagligen. Du kommer att ingå i ett team om 30 fantastiska medarbetare och tillhöra produktionsavdelningen. Lokalerna är trivsamma, ljusa och klassiska.

Vem söker vi?
Till rollen som CNC-Operatör söker vi framförallt dig som är en social och lojal person som motiveras av att få lära dig nya saker och att vara en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av CNC-svarvning, ritningsläsning och maskinprogrammering, men det här är inget krav. Utöver det är det en stor fördel om du har gymnasieexamen inom teknik eller har en teknisk utbildning, har erfarenhet av CNC-svarvning och CNC-styrda maskiner och har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik.

Det är meriterande om du har:
  • Truckkort typ A och B
  • B-körkort
  • Tillgång till egen bil
  • Traverskort
Om anställningen
  • Placeringsort: Falköping
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, dagtid
  • Tillträde: Omgående och enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Tillsvidare
Kontaktuppgifter och ansökan
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2020-10-31.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sandra Magnusson på telefonnummer: 0722-54 93 09 eller via e-post: sandra.magnusson@lernia.se.

Välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Falköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.