Fleet Manager

Fleet Manager

Här får du chansen att verka på såväl strategisk som operativ nivå - i en viktig, variationsrik och unik roll! Bli en del av ett stabilt familjeföretag med välrenommerat varumärke och en stark position på marknaden. Välkommen till Kinnarps i rollen som Fleet Manager!

Om vår kund

Kinnarps är Europas ledande helhetsleverantör av inredningslösningar för kontor, skola och vård/omsorg med verksamhet i 40 länder och en koncernomsättning på 3,5 miljarder SEK. Hela värdekedjan präglas av hög kvalitet och låg miljöpåverkan - från råmaterial till färdiga lösningar. På Kinnarps respekterar och värdesätter vi människors olikheter. Vi strävar efter mångfald, där våra medarbetares olikheter berikar vår verksamhet. Kinnarps grundades 1942 och är ett helägt svenskt familjeföretag och med tillverkning i Sverige

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Fleet Manager hos Kinnarps kommer du ha ett övergripande fordonsansvar inom hela koncernen främst med inriktning på tunga fordon. En stor del av arbetet handlar om att leda och fördela arbetet inklusive att driva förbättringsarbete. I rollen ingår bland annat:
  • Ansvar för samtliga fordon inklusive leasingbilar för Kinnarps AB och Kinnarps Sverige Försäljning AB
  • Ansvar för inköp av fordon, avtalshantering, drift och underhåll
  • Utbildningsledare fordon och lift för nya leveransmontörer/chaufförer
  • Säkerställa måluppföljning avseende kvalitet, ekonomi och budget
Du blir en del av avdelningen för Supply Chain och du har ett nära samarbete med Supply Chain Manager.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av en ledande befattning och en för tjänsten relevant utbildning. Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av liknande roll. Du har mycket goda kunskaper inom företagsekonomi och avtalsrätt samt goda IT-kunskaper. Din kommunikationsförmåga på engelska är mycket god, såväl i tal som i skrift.
Som person är du analytisk, noggrann och strukturerad samtidigt som du agerar med hög integritet och beslutsamhet. Ditt arbetssätt karaktäriseras av självständighet, flexibilitet och effektivitet samtidigt som du är initiativtagande och driver ditt arbete framåt. Du trivs i en roll med högt tempo och din förmåga att hantera parallella processer är mycket god. Ditt ledarskap kännetecknas av engagemang, där du är duktig på att motivera och entusiasmera dina medarbetare. Vidare är du målinriktad med ett genuint tekniskt intresse.
Vi erbjuder dig en viktig och unik roll med en varierad vardag hos ett stabilt bolag i framkant. Här får du verka i en internationell koncernmiljö där framåtanda, kreativitet och ödmjukhet karaktäriserar bolaget!

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är den 31 oktober. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Johan på johan@effektiv.se

Sökord

Fleet Manager, Fordonsansvar, Fordonsflotta, Vehicle Manager, operations manager, automotive
Mer info
Område Falköping
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 31 okt 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.