Content Creator till Kinnarps AB

Content Creator till Kinnarps AB

Vill du producera innovativt, kvalitativt och värdeskapande content som ligger i framkant? Här får du möjligheten att arbeta såväl strategiskt som operativt med ett brett spektra av content i syfte att stärka Kinnarps varumärke globalt. Bli en del av ett stabilt familjeföretag med välrenommerat varumärke och en stark position på marknaden. Välkommen till Kinnarps i rollen som Content Creator!

Om vår kund

Kinnarps är Europas ledande helhetsleverantör av inredningslösningar för kontor, skola och vård/omsorg med verksamhet i 40 länder och en koncernomsättning på 3,5 miljarder SEK. Hela värdekedjan präglas av hög kvalitet och låg miljöpåverkan - från råmaterial till färdiga lösningar. På Kinnarps respekterar och värdesätter vi människors olikheter. Vi strävar efter mångfald, där våra medarbetares olikheter berikar vår verksamhet. Kinnarps grundades 1942 och är ett helägt svenskt familjeföretag och med tillverkning i Sverige.

Dina arbetsuppgifter

Rollen som Content Creator är av både strategisk och operativ karaktär, där ditt ansvarsområde innefattar framtagning av varumärkesbyggande kommunikationskoncept med tillhörande marknadsplan. Du ansvarar för bolagets contentstrategi, där du säkerställer kundfokuserat och attraktivt innehåll för rätt målgrupp i rätt kanal. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
  • Ansvara för framtagning, utrullning och uppföljning av värdeskapande och slagkraftig content i enlighet med global marknadsplan
  • Operativt bidra till att driva vår marknads- och aktivitetsplan på våra globala marknader
  • Kontinuerlig omvärldsbevakning och trendanalys för att generera högkvalitativt content i framkant som driver vår affär och försäljning
Du blir en del av teamet Global Marketing & Communications. Vidare rapporterar du till Director Global Marketing & Communications.

Din profil

Är din motivation som högst när du får producera slagkraftigt och attraktivt innehåll samt verka på både operativ och strategisk nivå? Då kan det vara dig vi letar efter!

Vi söker dig som har högskoleutbildning i marknadsföring och kommunikation. Övrig utbildning inom varumärkesutveckling, marknadsstrategi, affärsmannaskap och copywriting är meriterande. Du är en excellent kommunikatör i det svenska och engelska språket. Vidare har du erfarenhet av att skapa varumärkesbyggande kommunikation med tillhörande kunskaper i SEO, varumärkesplattformar och grafisk manér. Du har öga för att snyggt komponera bild och text och bemästrar Powerpoint. Kunskaper i InDesign, Photoshop och Illustrator är meriterande. Därtill ser vi gärna att du har erfarenhet av global produktions- och projektledning.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du är analytisk och nytänkande med en god förståelse för affärer och den starka kopplingen till lyckad marknadsföring. Du förstår såväl helheten som vikten i detaljerna. Du drivs av att hänga med på vad som händer i omvärlden och hittar möjligheter att skapa intresseväckande innehåll. Du kommer att samarbeta med olika partners både internt och externt, varför vi värdesätter en relationsskapande och prestigelös approach. Tillsammans skapar vi den optimala kundupplevelsen!

Vi erbjuder dig en kreativ och omväxlande roll hos ett stabilt bolag i framkant där marknadsfrågor är starkt prioriterat. Här får du verka i en internationell koncernmiljö där framåtanda, kreativitet och ödmjukhet karaktäriserar bolaget!

Sökord

Content Creator, Content Producer, Content, Marketing, Marknadsföring, Copywriting, SEO
Mer info
Område Falköping
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 6 sept 2021 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Urval sker löpande. Vid frågor, kontakta gärna Johan Holm, 0513-10032, alternativt johan@effektiv.se