Fabrikspersonal Husbyggnation

Fabrikspersonal Husbyggnation

Fabrikspersonal husbyggnation

Nu söker vi Dig som vill förstärka vårt team för nybyggnation av monteringsfärdiga trähus vid fabriken i Gudhem, Falköping. Din huvudsakliga uppgift är att snickra husblock.

Vi söker dig som har erfarenhet av träarbete, är praktiskt lagd och är van vid att arbeta med händerna. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande tjänster som montör, byggarbetare eller liknande.
Personliga egenskaper vi lägger stor vikt vid är noggrannhet, struktur och lösningsfokuserad. Som person ser vi även att du är ansvarsfull och prestigelös med en positiv inställning.

Nyckelområden i befattningen är: Kundfokus, Arbetsplanering och Effektivitet.

Vi erbjuder Dig ett intressant och utvecklande arbete på ett företag med ett starkt varumärke och framtidstro. Du kommer att ingå i ett kompetent och ansvarsfullt team och vi värnar om en positiv teamkänsla bland våra anställda.

Tjänsten är på heltid, dagtid.

Maila oss
din ansökan till pia@jbvillan.se SNARAST,
Dock senast den 2022-08-05.

OBSERVERA: Vi kommer att läsa ansökningarna fortlöpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Märk ansökan "Fabrikspersonal husbyggnation"

Vi har redan
gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare.
Mer info
Kontaktperson Pia Hansson
Email Mejla Pia Hansson
Område Falköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jbvillan.se
Sista ansökningsdag 5 aug 2022 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JB Villan AB tillverkar och bygger villor på totalentreprenad främst i Skaraborgs län. Företaget har sitt säte i Falköpings kommun. Vi tillverkar och bygger ca 100 hus om året med anställd personal och
underentreprenörer. JB Villan har tillverkat och byggt över 1000 hus under 22 år och är marknadsledande i länet. Vi är ca 60 anställda och omsätter ca 200 miljoner.