Erfarna Snickare sökes

Erfarna Snickare sökes

Arbetet som snickare består av nybyggnation av monteringsfärdiga trähus, från stomme till färdigt hus i Skaraborgs län. Du som tycker om att vara med i hela byggprocessen och se husen växa fram trivs här. Du gillar varierande arbete, och att få vara med på husen från början till slut. Du har en stolthet och viljan att göra ett gott hantverk till våra kunder.

Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete på ett företag med starkt varumärke och framtidstro. Du kommer att ingå i ett team som trivs med sitt arbete och har trevligt på jobbet. Vi satsar på att personalen skall må bra och värnar om positiv teamkänsla bland våra anställda.

Vi bygger i bland annat: Skövde, Lidköping, Falköping, Tidaholm, Tibro, Mariestad, Skara, mm.

Vill Du veta mer Kontakta Marie: 0515-72 05 96, marie@jbvillan.se

Ansökan Välkommen med din ansökan till Marie: 0515-72 05 96, marie@jbvillan.se
Mer info
Kontaktperson Marie Gustavsson
Telefon 0515 72 05 96
Email Mejla Marie Gustavsson
Område Falköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://jbvillan.se/
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JB Villan AB tillverkar och bygger villor på totalentreprenad, främst i Skaraborgs län. Vi tillverkar ca 90 st hus om året, med egen personal och underentreprenörer. JB Villan AB har tillverkat och byggt ca 900 st hus under ca 20 år och är marknadsledande i Skaraborg. Företaget har sitt säte i Falköpings kommun. Vi är 60 st anställda och omsätter ca 200 miljoner.