Erfaren Byggprojektledare till JB Villan

Erfaren Byggprojektledare till JB Villan

Erfaren Byggprojektledare till JB Villan i Falköping

JB Villan i Falköping har en framgångsrik tid bakom sig och vill nu bygga för framtiden och stärka upp med en erfaren byggprojektledare. Vi är ett gott gäng som letar efter en lagspelare. Så om du vill jobba som byggprojektledare på ett svenskt, framgångsrikt och expansivt företag i Gudhem i Falköpings Kommun är det här din chans.
Välkommen med din ansökan!

Din vardag

I rollen som byggprojektledare kommer du ansvara för planering, ledning och att samordna arbetet för våra yrkesarbetare ute på byggarbetsplatserna.
Du kommer att arbeta med ett erfaret och yrkeskunnigt team och du har en viktig roll för att skapa ett fortsatt gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och se till att effektivitet, kvalitet och lönsamhet uppnås.
Som byggprojektledare kommer du bistå ledningen med den dagliga verksamheten genom att planera och fördela personal, material och maskiner. Du arbetar lösningsfokuserat och rapporterar avvikelser till ledningen. Du tycker om problemlösning och har lätt för att prioritera och fatta beslut.

Våra byggarbetsplatser finns runt om i hela Skaraborg. Vi har ständigt ca 30-40 husbyggnationer i gång i olika skeden. I vår personalstyrka har vi allt från grävmaskinister till anläggare, snickare, målare och kakelsättare anställda. Vi samarbetar även med underentreprenörer för el, vvs och bygg.

Vem är du?

Till den här rollen söker vi dig som
  • har flerårig erfarenhet från likvärdig roll alt. annan roll inom byggbranschen
  • är lösningsorienterad, handlingskraftig och mycket god kommunikativ förmåga
  • har ett situationsanpassat ledarskap, dvs du har en förmåga att vara flexibel att anpassa din ledarstil till de olika situationer som organisationen befinner sig i.
  • god datorvana, då vi går mot alltmer digitaliserade processer
  • behärskar svenska i tal och skrift
  • har minst B-körkort för att kunna köra JB Villans bilar till de olika byggarbetsplatserna
  • har tidigare erfarenhet att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag och förståelse för dess verksamhet

Vi på JB Villan bryr oss om vem du är, därför lägger vi stor vikt vid personlighet.

Mejla oss din ansökan till Pia Hansson på pia@jbvillan.se SNARAST, dock senast den 2021-08-07. Vi läser ansökningarna fortlöpande, vilket kan komma att innebära att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Märk ansökan "Erfaren Byggprojektledare"

Vi har redan gjort vårt mediaval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekrytreringssajter, annons- eller mediesäljare.
Mer info
Kontaktperson Pia Hansson
Email Mejla Pia Hansson
Område Falköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jbvillan.se
Sista ansökningsdag 5 aug 2021 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JB Villan AB tillverkar och bygger villor på totalentreprenad främst i Skaraborgs län. Företaget har sitt säte i Falköpings kommun. Vi tillverkar och bygger ca 100 hus om året med anställd personal och underentreprenörer. JB Villan har tillverkat och byggt över
1000 hus under 22 år och är marknadsledande i länet. Vi är ca 60 anställda och omsätter ca 200 miljoner.