Byggnadsingenjör till JB Villan

Byggnadsingenjör till JB Villan

Vi söker Dig som vill förstärka vårt team för nybyggnation av monteringsfärdiga trähus vid kontoret i Gudhem, Falköping. Din huvudsakliga uppgift är konstruktion, beräkningar, planeringar, diverse inköp/beställningar, mm. Tjänsten kan komma att utformas efter profilen på dig som söker.

Vi söker antingen Dig som är utbildad byggnadsingenjör med god insikt i byggprocessen, eller Dig som är snickare i grunden och har goda datakunskaper.

För att trivas och lyckas i rollen är det viktigt att du är byggtekniskt kunnig eller har praktisk erfarenhet från bygg, är kreativ och nyfiken. Du drivs av att tänka nytt och praktiskt testa idéer och konstruktioner.

Det är starkt meriterande om du har erfarenhet eller intresse av digitala lösningar inom byggprocessen samt kunskap inom svenska byggregler.

Som person är du resultat- och målinriktad och tar ansvar för att leverera Din del i helheten. Du är trygg och prestigelös i din roll vilket innebär att du gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du är självgående, noggrann och strukturerad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, värderingar, intresse och nyfikenhet på teknik och innovation.

Dina kvalifikationer:
  • kunskaper inom MS Office, AutoCAD, Revit, affärssystem
  • god datorvana, då vi går mot alltmer digitaliserade processer
  • behärskar svenska i tal och skrift
  • har tidigare erfarenhet/förståelse för vad det innebär att
arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag och förståelse för dess verksamhet

Tjänsten är på heltid, dagtid.

Mejla oss din ansökan till Pia Hansson på pia@jbvillan.se SNARAST, dock senast den 2022-08-26. Vi läser ansökningarna fortlöpande, vilket kan komma att innebära att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Märk ansökan "Byggnadsingenjör"

JB Villan undanber sig vänligt men bestämt direktkontakt med andra bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Kontaktperson Pia Hansson
Email Mejla Pia Hansson
Område Falköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jbvillan.se
Sista ansökningsdag 26 aug 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JB Villan AB tillverkar och bygger villor på totalentreprenad främst i Skaraborgs län. Företaget har sitt säte i Falköpings kommun. Vi tillverkar och bygger ca 100 hus om året med anställd personal och underentreprenörer. JB Villan har tillverkat och byggt över 1100 hus under 22 år och är marknadsledande i länet. Vi är ca 60 anställda och omsätter ca 200 miljoner.