Redovisningsansvarig med löneprofil

Redovisningsansvarig med löneprofil

Om jobbet

Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete på ett företag med starkt varumärke och framtidstro. Du kommer att ingå i ett team som trivs med sitt arbete och har trevligt på jobbet. Vi satsar på att personalen skall må bra och värnar om positiv teamkänsla bland våra anställda.

Arbetet innebär

Du arbetar med löpande redovisning, månatliga avstämningar av resultat och balansräkning. I tjänsten ingår även skatter och momsredovisning, samt rapportering av statistik mm.

Du kommer också vara delaktig i bolagets budgetprocess.

Du ansvarar för månadsvis lönehantering och diverse rapporteringar.

Vem trivs här?

Du är en person som är nyfiken, framåt, positiv och gillar utveckling. Vidare trivs du i en förändelig miljö och gillar att arbeta med deadlines. Dessutom är du ansvarstagande, noggrann och har sinne för detaljer. Meriterande är att ha arbetat med eller varit delaktig i implementation av affärssystem.

Dina kvalifikationer

Du har en högre ekonomisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Du behöver också ha lätt för att samarbeta samt en positiv attityd för att passa in i vårt team.

Vill Du veta mer

Kontakta Marie Gustavsson: marie@jbvillan.se

Ansökan

Vi gör löpande urval av ansökningar. Välkommen med din ansökan till Marie Gustavsson: marie@jbvillan.se
Mer info
Område Falköping
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jbvillan.se/
Sista ansökningsdag 30 nov (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JB Villan AB tillverkar och bygger villor på totalentreprenad främst i Skaraborgs län. Företaget har sitt säte i Falköpings kommun. Vi tillverkar och bygger 100 hus om året med egen anställd personal och underentreprenörer. JB Villan har tillverkat och byggt över 800 hus under 20 år och är marknadsledande i länet. Vi är 58 anställda och omsätter ca 200 miljoner