Gyllensvaans Möbler AB söker Kvalitets- och miljöchef

Gyllensvaans Möbler AB söker Kvalitets- och miljöchef

Kvalitetsavdelningen på Gyllensvaans Möbler är ett tätt team på tre medarbetare som tillsammans säkerställer kvalitet och miljö i vår produktion. Nu söker vi en ersättare för nuvarande kvalitets- och miljöchef som ska gå i pension.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att strukturerat utveckla, leda och fördela kvalitetsavdelningens arbete. Ditt ansvar är att säkerställa att kvalitetskrav uppfylls och ha kontakt med kund och myndigheter i kvalitets- och miljörelaterade ärenden. Dessutom ansvarar du för utvecklingen av kvalitets- och miljöledningssystemet. Du driver och arbetar systematiskt med förbättringsarbeten och ansvarar för utbildning och stöttning gällande kvalitets- och miljöledningssystemet i verksamheten. Du deltar i hela processerna i kvalitets- och miljöarbetet och följer upp arbetet i fabriken tillsammans med arbetsledare och produktionspersonal. Du rapporterar till och ingår i ledningsgruppen.

För att du ska lyckas och trivas hos oss
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av likvärdigt kvalitets- och miljöarbete och en relevant utbildning, en akademisk utbildning är meriterande men inget krav. Du tycker om att jobba i team och som chef är du en tydlig, lyhörd och ödmjuk ledare. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, samt god datavana.

Som person tror vi att du är noggrann, ordningsam, strukturerad, lösningsorienterad och kvalitetsmedveten. Du drivs av förbättringsarbeten och hållbarhet och trivs med att vara självgående och ta egna initiativ. Du är positiv och ditt engagemang återspeglas i dina medarbetare.

Vad vi erbjuder dig
Förutom att Gyllensvaans Möbler erbjuder dig en utvecklande roll i ett familjärt och stabilt företag med korta beslutsvägar och kunniga medarbetare, får du också stor möjlighet att utveckla dig själv och lära dig mer om branschen. Flera personalförmåner för att främja trivsel och hälsa finns.

Som kvalitets- och miljöchef finns goda möjligheter att utveckla, påverka och driva kvalitets- och miljöarbetet tillsammans med företagsledningen.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag! Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta HR-specialist Fredrika Vilsson på 0515-864 82 eller fredrika@gyllensvaan.se.
Mer info
Kontaktperson Fredrika Vilsson
Telefon 0515-864 82
Email Mejla Fredrika Vilsson
Område Falköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gyllensvaan.se
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gyllensvaans Möbler AB är ett familjeföretag som grundades av Nils Gyllensvaan i början på 1950-talet. Idag är det hans barn Mats, Eric och Karin samt barnbarnen Filip, Mårten, Kalle och Anna som äger och driver företaget. Redan 1952 fick Nils sin första förfrågan från Ingvar Kamprad om att tillverka möbler. Samarbetet har fortsatt och idag är IKEA företagets enda kund. Första leveransen av IKEA-möbler körde Nils ned till Älmhult med personbil och släpkärra. Idag går cirka 35 lastbilar med släp per dag ut till olika lager och varuhus runt om i världen.

Vår affärsidé: Att med modern teknologi och högt ställda miljökrav tillverka och sälja möbler med rätt kvalitet till en för kunden låg kostnad.