Skruvande verkmästare

Skruvande verkmästare

Till vår anläggning i Åsarp söker vi en skruvande verkmästare som vill bli del av vårt TEAM på Gunnars Maskiner.
Som skruvande verkmästare hos oss kommer du vara med i planeringen av det dagliga arbetet i verkstaden samt handleda och stötta dina kollegor i att jobba efter uppsatta rutiner och arbetssätt och vara till hjälp när det behövs.

Du kommer även vara en resurs i verkstaden där du kommer att jobba hälften av din tid med egna arbeten och andra hälften med ovanstående uppgifter.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom lantbruk, entreprenad eller någon annan form av tyngre fordon. Är du servicetekniker idag och vill testa en ny utmaning är detta en perfekt tjänst för dig.

Som person ska du trivas med att ha en ledande roll där du hjälper och utvecklar personer i din omgivning. Du ska förstå vikten av god service och gilla att lösa problem. Du bör också ha ett stort teknikintresse och gilla att jobba både med handverktyg och datorn som kommer vara stor del av ditt dagliga arbete i form av planering men också vid felsökning.

Vi har kollektivavtal via IF Metall och löns sätts individuellt.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan till jobb@gunnarsmaskiner.se eller kontakta Anton Johansson, platsansvarig på 0515-83116. Vi tillämpar löpande tillsättning så vänta inte med din ansökan.
Mer info
Område Falköping
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (13 dagar kvar)