Servicetekniker

Servicetekniker

Till vår anläggning i Åsarp söker vi nu en mekaniker som vill bli del av vårt härliga TEAM.

Vi söker en glad och positiv person som gillar att jobba ihop med andra glada människor och som gillar att hjälpa kunder med problem.

Du kommer att jobba med reparation, service och felsökning av i första hand lantbruksmaskiner. Arbetet sker främst i vår egen verkstad men vi ser gärna att du även kan tänka dig att arbeta ute på fältet vid behov. Vi är återförsäljare för John Deere men även andra fabrikat både inom grönyta och entreprenad. Vi jobbar dagtid men under säsong kan det bli arbete utanför normal arbetstid då vi har schemalagd beredskap.

För oss på Gunnars Maskiner är vår personal den största tillgången och du kommer få de verktyg som krävs för att utföra ditt jobb men även en roll där du är med och påverkar din vardag.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av vår bransch eller liknande. Grundkunskap inom mekanik, el och hydraulik kommer att underlätta för dig. Vid många jobb är datorn ett vanligt verktyg.

Vi har månadslön som sätts individuellt och anställningen är fast om inget annat är överenskommet. Vi har kollektivavtal via IF Metall.

Vi tillämpar löpande tillsättning så vänta inte med din ansökan.

Vi väntar på dig!

Vill du ha ytterligare information kontakta Anton Johansson, anläggningsansvarig på 0515-83116.

Vi avböjer oss kontakt från externa rekryteringsföretag i samband med denna rekrytering.
Mer info
Område Falköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (26 dagar kvar)