Operatörer inom livsmedel sökes till Dafgårds

Operatörer inom livsmedel sökes till Dafgårds

Arbetsuppgifter
Som medarbetare hos oss får du härliga kollegor och en väldoftande arbetsplats. Oavsett vilken roll du är intresserad av är målet alltid detsamma, att leverera fantastiska resultat! Som operatör arbetar du med att säkerställa den dagliga driften, kvalité, åtgärda mindre akuta fel och förebyggande underhåll. Du kommer även vara delaktig i att driva och utveckla förbättringsarbetet på arbetsplatsen.

Formell kompetens
För att arbeta hos Dafgårds måste du ha fyllt 18 år. Du har en genomförd gymnasieutbildning, gärna med en teknisk inriktning, bageri eller livsmedel. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från produktion och/eller livsmedelsindustrin, dock inget krav. Önskemål är att du har ett tekniskt intresse.

Körkort och tillgång till bil är krav
Truckkort och vana med livsmedel är meriterande

Personliga egenskaper
Dafgårds lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och i grupp samt att du kan ta egna initiativ. Du måste ha god kommunikation och social förmåga men även vara flexibel. Som person är du även mycket händig, snabb och noggrann men även lyhörd för att kunna ta till sig instruktioner och direktiv.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Tillsvidare/Heltid/Källby

Tillträdesdag
Tillträde snarast enligt överenskommelse

Information
I denna rekrytering sammarbetar Dafgårds tillsammans med Lernia Bemanning, vid frågor kontakta ansvarig rekryterare.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Falköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning, Livsmedel
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 31 jan (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gunnar Dafgård AB är ett svenskt familjeägt företag med drygt 1000 anställda och en omsättning på 2,5 miljarder SEK. Företaget grundades 1937 i Källby, Västergötland och där finns fortfarande huvudkontor och all produktion. Under tre varumärken; Dafgårds, Billys och Gorbys, säljs frysta och kylda livsmedel till dagligvaruhandeln, restaurang och storkök samt export.

Dafgårds är inne i en mycket stark tillväxtfas och det görs flera investeringar i nya produktlinjer för att de ska kunna fortsätta att växa i framtiden. Köket i Källby står aldrig stilla och med företagets framgång kommer också behovet av fler duktiga medarbetare. Därför söker dem nu främst operatörer men andra tjänster kan även tillkomma, såsom truckförare.