GJ Maskin söker maskinsäljare till Falköping

GJ Maskin söker maskinsäljare till Falköping

GJ Maskin i Falköping är en fullserviceanläggning med ett team på 15 medarbetare som tillsammans erbjuder kunder service och reparationer av de maskiner och produkter vi säljer, samt kundernas övriga maskiner av flera varumärken på marknaden. Falköping täcker ett stort geografiskt område och nu behöver vi bli fler och söker ytterligare en maskinsäljare. Är du den vi söker och vill ingå i vårt team?

Arbetsuppgifter

Som säljare av lantbruksmaskiner är du sälj- och resultatinriktad och ansvarar för försäljningen på ett givet område. Du arbetar aktivt med att skaffa nya kunder och lägger stor vikt vid att bygga långsiktiga kundrelationer. Tillsammans med övriga säljare i säljkåren deltar, planerar, genomför och representerar du GJ Maskin vid visningar, demokörningar, mässor och leverantörsträffar. Som säljare driver och skapar du dina egna affärsmöjligheter, allt från första kundkontakt till inbytesprocess, avtalsskrivning och leverans.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning inom samma eller närliggande bransch. Du har ett intresse för maskiner och lantbruk, samt tycker om att driva affärer i hamn och är van vid att möta och serva kunder.

Som person är du affärsmässig, ödmjuk, flexibel, tar egna initiativ, social och är lyhörd mot kunder, leverantörer och medarbetare. Vidare är du serviceinriktad och trivs med att ta eget ansvar.

Förutom att GJ Maskin erbjuder dig en utvecklande roll i en samhällsviktig bransch i ett familjärt och växande företag med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare, erbjuds även fina förmåner och möjlighet att påverka och utveckla verksamheten och arbetet! Vi har ett stort fokus på framtiden och vill att alla ska vara med på tåget och känna sig inkluderade.

Om arbetsgivaren

GJ Maskin AB grundades 1968 och är ett privatägt fullserviceföretag som marknadsför starka, mångsidiga och funktionella produkter inom lantbruk, skog, entreprenad och truckar. GJ Maskins vision är att genom kompetens och erfarenhet generera nöjda kunder och på så sätt vara en ledande kraft på marknaden. Företaget finns etablerat med fullserviceanläggningar i Falköping, Skövde, Lidköping, Ulricehamn, Jönköping och Eksjö och omsätter ca 250 miljoner kronor. Företaget har ca 60 anställda.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Staffan Arkelöv på 0736-607534 eller Monika Psag-Milicic på 0720-030129.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn
Mer info
Område Falköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 feb 2021 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se