GJ Maskin söker eftermarknadsansvarig till Falköping

GJ Maskin söker eftermarknadsansvarig till Falköping

GJ Maskin AB grundades 1968 och är ett privatägt fullserviceföretag som marknadsför starka, mångsidiga och funktionella produkter inom lantbruk, skog, entreprenad och truckar. GJ Maskins vision är att genom kompetens och erfarenhet generera nöjda kunder och på så sätt vara en ledande kraft på marknaden. Företaget finns etablerat med fullserviceanläggningar i Falköping, Skövde, Lidköping, Ulricehamn och Jönköping, samt försäljningskontor i Eksjö. Företaget har ca 60 anställda och omsätter ca 270 miljoner kronor.

Arbetsuppgifter

Som eftermarknadsansvarig har du funktions- och utvecklingsansvar för koncernens eftermarknad gällande reservdelar och butikssortiment, vilket innefattar lönsamhets- och resultatansvar. Du arbetar med att planera, utveckla och driva verksamhetens olika rutiner och processer gällande reservdelar och butikssortiment, för att på så sätt nå upp till och gärna överträffa kunder och leverantörers förväntningar. I rollen kommer du, genom hög närvaro och delaktighet, coacha verksamhetens eftermarknadspersonal samt stötta platschefer på respektive site med att leda och kompetensutveckla personalen för att motsvara leverantörers krav. Du kommer arbeta aktivt med effektiviserings- och förbättringsprojekt gällande lagerhållning, och på så sätt utveckla den interna logistiken för att skapa effektivare lagerhantering. Vidare är du delaktig i att planera marknadsaktiviteter, driva leverantörsutvecklingen framåt samt representera GJ Maskin på mässor och leverantörsträffar. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Din profil

Som person är du engagerad, affärsinriktad, ordningsam och ödmjuk. Du trivs med att ta egna initiativ och driva utveckling samt idéer framåt genom att involvera och entusiasmera din omgivning.

Vi tror att en högskoleutbildning inom områden som exempelvis logistik, IT och/eller ekonomi är en bra förutsättning för att lyckas i rollen, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig. Du har erfarenhet av eftermarknad inom en motsvarande bransch, gärna från en ledande roll. Du har goda kunskaper inom olika affärssystem, ekonomi, internlogistik och lagerstyrning.

Förutom att GJ Maskin erbjuder dig en utvecklande roll i en samhällsviktig bransch i ett familjärt och växande företag med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare, erbjuds även fina förmåner och möjlighet att påverka och utveckla verksamheten och arbetet! Vi har ett stort fokus på framtiden och vill att alla ska vara med på tåget och känna sig inkluderade.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Staffan Arkelöv på 0736-607534 eller Monika Psag-Milicic på 0720-030129.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn
Mer info
Område Falköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 okt 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se