GJ Maskin söker VD

GJ Maskin söker VD

GJ Maskin AB grundades 1968 och är ett privatägt fullserviceföretag som marknadsför starka, mångsidiga och funktionella produkter inom lantbruk, skog, entreprenad och truckar. GJ Maskins vision är att genom kompetens och erfarenhet generera nöjda kunder och på så sätt vara en ledande kraft på marknaden. Företaget finns etablerat med fullserviceanläggningar i Falköping, Skövde, Lidköping, Ulricehamn, Jönköping och Eksjö och omsätter ca 250 miljoner kronor. Företaget har ca 60 anställda.

Arbetsuppgifter

GJ Maskin söker en relationsskapande VD som med gott ledarskap tillsammans med ledningsgruppen är drivande i att nå företagets mål och visioner.

I rollen som VD bär du det övergripande ansvaret för hela verksamheten och dess affärsområden. Du sätter riktlinjer för verksamheten genom att ta fram affärsmål, strategier och handlingsplaner. Vidare bär du det yttersta ansvaret för ekonomi, administration, organisations- och personalfrågor samt driver företaget mot tillväxt och lönsamhet i nära samarbete med ledningsgrupp och andra nyckelpersoner i företaget. Du ansvarar för att skapa förutsättningar för en god och utvecklande arbetsplats genom kommunikation och utövning av gott ledarskap. Rapportering sker direkt till styrelsen.

Din profil

För att passa i rollen ser vi gärna att du har en akademisk utbildning inom ekonomi/affärsutveckling/ledarskap eller liknande. Du har flera års erfarenhet av företagsledning och ledarskap. Vi ser positivt på erfarenhet eller kunskap inom lantbruksbranschen eller från tjänste- och serviceföretag. Du har goda kunskaper i Officepaketet samt behärskar engelska i tal och skrift.

Som person är du affärsmässig, mål- och resultatinriktad samt förtroendeingivande med ett rakt och coachande ledarskap. Du trivs med att skapa relationer i alla led och sätter teamet i första hand.

Ta chansen och sök en ledande tjänst i en samhällsviktig bransch inom den gröna näringen hos ett familjärt och växande företag med korta beslutsvägar och engagerad personal.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Staffan Arkelöv på 0736-607534 eller Monika Psag-Milicic på 0720-030129.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.
Mer info
Område Falköping
Yrkesroll Organisation & ledning, VD & Koncernchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se