Svetsare sökes till Friggeråkers Verkstäder

Svetsare sökes till Friggeråkers Verkstäder

Nu söker vi svetsare till vår kund Friggeråkers Verkstäder i Falköping.

Friggeråkers Verkstäder är ett familjeföretag som grundades i Falköping 1937 och tillverkar sand- och saltspridare för vägar och flygplatser.

Din profil

Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet samt goda kunskaper inom svetsning, framförallt MIG/MAG. Du är van att arbeta utifrån ritningar och har en god datavana. Har du tidigare arbetat i Monitor är det meriterande. Som person är du social, noggrann och ansvarsfull.

Tjänsten är på heltid under dagtid.

Du kommer initialt att anställas hos oss på OnePartnerGroup men för rätt person finns goda förutsättningar för en fortsatt anställning på Friggeråkers Verkstäder.

Ansökan

Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen. Vid frågor angående tjänsten kontakta kandidatansvariga Julia Hillerström eller Kajsa Holm Bjerklinger.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi är verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2 500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som passar dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller en rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Falköping
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 apr 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se