Operativ chef

Operativ chef

Dags för ny utmaning? Vi söker dig som vill vara med och utveckla Produktion-, Logistik-, Produkt- och HR-processerna på Fredahl Rydéns AB. Du erbjuds en nyinrättad roll med omväxlande och utvecklande innehåll. Fredahl Rydéns är ett branschledande företag där du får strategiskt ansvar för Produktions-, Logistik-, Produkt- och HR-frågor och därmed blir en nyckelperson för organisationen, ledarna och personalen.

Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Produktion/logistik
  • Övergripande ansvar ur ett koncernhänseende för frågor rörande produktivitet, kvalitet, produktionsplanering och logistik.
HR
  • Värdegrundsarbete och kompetensförsörjning är viktiga områden som du ansvarar för att driva.
  • Avtalsförhandlingar, arbetsrätt, arbetsmiljö och lönebildning samt övriga HR-frågor.
Sortiment
  • Produktutveckling - kvalitet, miljö, design och kostnad.
  • Uppföljning/statistik.
För att lyckas i tjänsten behöver du relevant erfarenhet av liknade uppgifter, har du haft roller som platschef eller produktionschef med övergripande ansvar så är det en bra bakgrund. Du är väl insatt i frågor rörande produktion, logistik, sortiment och HR. Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning.

Som person behöver du gilla mixen av operativa och strategiska arbetsuppgifter. Du är målinriktad, självgående, och noggrann person med hög servicenivå och kommunikativ förmåga. Du har hög förmåga att driva och utveckla processerna inom ditt ansvarsområde.

Fredahl Rydéns är ett företag som erbjuder prestigelös anda och entreprenöriell atmosfär. Vi tror på att arbeta tillsammans för att uppnå goda resultat. Våra värdeord är: Glädje - Mod - Ärlighet - Omtanke.

Arbetstid: Dagtid

Placeringsort: Nybro alt. Åsarp, regelbunden närvaro på den enhet som inte är placeringsort.

Anställningsform: Heltid, tillsvidare.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Tjänsten söker du senast 6 januari direkt på www.codeq.se under rubricerad tjänst.

Information: Sören Holmlind, 0515 - 128 00.
Mer info
Område Falköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 jan 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Under Fredahl Rydéns samlas Nordens främsta tillverkare av kistor och urnor. Sedan början av nittonhundratalet har service, kvalitet och miljöansvarständigt varitvårt huvudfokus. Detta har gjort att vi idag är Marknadsledande i Norden och omsätter 275 miljoner kronor.