Underhållstekniker till Falköpings Mejeri

Underhållstekniker till Falköpings Mejeri

Har du ett teknikintresse, är händig och gillar att meka? Gillar du att lösa problem och vara den som hjälper kollegor med tekniken? Sök tjänsten, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som underhållstekniker på Falköpings mejeri kommer du in i ett team där du tillsammans med 2 andra tekniker ser till att alla maskiner och arbetsverktyg fungerar. Du jobbar både förebyggande och "in action" för att hålla produktionen i rullning. Det är ett händigt arbete där du skruvar och mekar, men även lite teknik då många maskiner styrs och kontrolleras via datasystem. Till en början får du en introduktion och har alltid en nära dialog med din närmaste chef, detta för att du ska få en så bra start som möjligt. När du kommit igång och blivit varm i kläderna får du ett eget ansvarsområde där du kommer lägga mer fokus.

Din profil

Skallkrav:
  • Händig, lite förståelse av maskiner
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Fordons eller annan mekanisk utbildning
  • B-körkort
  • Tidigare erfarenhet i produktion
Som person är du glad, positiv och har lätt att prata med människor. Du arbetar nära dina kollegor och tar mycket information från de som styr maskinerna angående vad som är fel. Du är en problemlösare som gillar att hitta eventuella fel och hur du ska hantera dem på bästa sätt. Utöver det är du flexibel och en teamplayer som vill utvecklas tillsammans med företaget.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Ort: Falköping
Mer info
Område Falköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Falköpings Mejeri är ett kooperativt mejeriföretag med huvudkontor i Falköping. Företaget grundades 1930 av Johan Friggeråker. produktionen startade 1931 i lokalerna. Falköpings mejeri har 4 olika produktionskategorier i verksamheten. Det är 1: Mjölk, fil och grädde. 2: Osttillverkning. 3: mjölk och gräddblandningar t.ex. glass. 4: Mjölkpulver. De är idag ungefär 70 anställda varav 12 sitter på kontoret och resterande är i produktionen.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.