Konstruktörer till Floby Rescue

Konstruktörer till Floby Rescue

Floby Rescue AB är ett 100-årigt anrikt företag med skickliga medarbetare och kunden i fokus. Vår verksamhet, som innehåller hela kedjan från produktutveckling, produktion, försäljning till eftermarknad, har sin bas i Floby.

Har du stort fordonsintresse och är bra på konstruktion och vill ha en ny utmaning? Gillar du tekniska lösningar som är effektiva och robusta i krävande miljöer så kan detta vara rätt jobb för dig! Vi söker nu två konstruktörer till vårt konstruktionsteam.

Dina arbetsuppgifter

Som konstruktör arbetar du i en varierande roll med mycket frihet under ansvar. I dinarbetsroll kommer du att jobba med konstruktionslösningar för påbyggnad av kompletta räddningsfordon. Du kommer arbeta i hela cykeln från förfrågan till färdig lösning. Rollen innebär att du har mycket kontakt med andra funktioner internt och externt.

Vårt erbjudande

Floby Rescue har en öppen och välkomnande företagskultur. Här får du arbeta i en utvecklande och uppmuntrande miljö där du utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. Vi är ledande i branschen och är stolta för de produkter vi levererar.

Din profil

För att prestera väl i rollen tror vi att du är en person med rätt teknisk kompetens och stort intresse av fordon, vi ser gärna att du har några års erfarenhet från liknande bransch. Önskvärt är att ha teknisk eftergymnasial utbildning med inriktning fordonsteknik och konstruktion, vi kan både tänka oss en lite mer junior profil såväl som en mer senior. Du ska ha goda kunskaper inom 3D CAD, material och fordonsteknik. Det är även meriterande om du har erfarenhet inom mekanisk verkstad eller påbyggnadsverksamhet.

Du är en person som gillar att jobba med teknik och problemlösning, är nyfiken och kan väga för och nackdelar mot varandra gällande tekniska lösningar. Andra personliga egenskaper som värdesätts högt är att du har positiv attityd och lätt för att samarbeta samt att ta egna initiativ men vana att skapa struktur i arbetet.

Arbetstider: Heltid (dagtid)

Placeringsort: Floby

Ansökan: Tjänsten söker du senast 2022.06.01 direkt på www.codeq.se.

I denna rekrytering samarbetar Floby Rescue med Codeq. Frågor om tjänsten besvaras av Codeq, Sören Holmlind 0515 - 128 00.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sören Holmlind
Telefon 0706702585
Område Falköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juni 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Floby Rescue AB bygger framtidens släck- och räddningsfordon och har lång erfarenhet inom detta område. Vi är det självklara valet för räddningstjänster i Skandinavien. Vi jobbar ständigt med att utveckla nya, innovativa lösningar för våra fordon som ligger i linje med framtidens krav på hållbarhet, kapacitet, driftsäkerhet och ergonomi. Vi gör arbetet tryggare för alla de människor som arbetar med våra special-, släck- och räddningsfordon. Vår tillverkning sker i Floby, Sverige och vi arbetar främst med svensktillverkade ingående komponenter i våra byggnationer. Bolaget grundades 1918 och har byggt räddningsfordon sedan 1940-talet. På plats i Floby har vi egen detaljtillverkning, chassianpassning, lackeringsverkstad och slutmontering. Bolaget har hela sin verksamhet i Floby och omsätter ca 125 miljoner med en organisation på totalt 60 medarbetare. Läs mer här www.flobyrescue.se