Tekniksupport CAD/CAM/Maskin

Tekniksupport CAD/CAM/Maskin

Vi behöver förstärka vårt team med en kundfokuseradSupporttekniker.

FCC Software erbjuder en intressant tjänst i företag med stark tillväxt. Vi söker nu dig som vill anta utmaningen att fortsätta utvecklingen av vår världsledande produkt AutoPOL. Du är intresserad av avancerad CAD/CAM teknik i 3D, men framförallt är du intresserad av människorna som skall använda programmen.

Gillar du kundkontakter, tekniksupport, stort eget ansvar och goda möjligheter att påverka så är detta tjänsten för dig.

I rollen som Supporttekniker arbetar du i huvudsak med:
  • Teknisk support via mail och telefon.
  • Utbildning för både kunder och återförsäljare.
  • Demonstration av vår programvara.
  • Produktutveckling.
  • Kundanpassning av vår produkt.
Kvalifikationer:
För att lyckas i rollen vill vi att du har god kompetens inom 3D-CAD. Vidare krävs att du har kunskap om styrsystem på CNC maskiner, gärna på kantpressar. Allmän datorkunskap om t.ex nätverk, 3D grafik etc. är ett plus.

Du är analytisk och tillämpar logiskt tänkande vid problemlösning. Du har god pedagogisk förmåga vid demo och utbildningssituationer och du kommunicerar obehindrat på engelska i såväl tal som skrift.

Som person vill vi att du är utåtriktad, är en god lyssnare med högt driv och hög servicenivå. Vi förutsätter också att du är en lagspelare som gillar att lära nytt samt bidra till utveckling.

Tjänsten innebär regelbundet internationellt resande i samband med mässor och utbildningar.

Placeringsort: Falköping.

Anställningsform: Heltid.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Du söker tjänsten senast 2019.04.30 på www.codeq.se under rubricerad tjänst.

Information: Rekryteringen genomförs i samarbete med Codeq AB som ger dig ytterligare information om tjänsten och företaget. Kontaktperson är Sören Holmlind, 0515-128 00.
Mer info
Område Falköping
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FCC Software AB utvecklar och distribuerar egen mjukvara för tillverkning inom plåtindustrin. Produkten AutoPOL som säljs via återförsäljare över hela världen är ett CAD/CAM program i 3D för design och utbredning av plåtdetaljer, samt off-line programmering och simulering av kantpressar. Nära samarbete, både internt men också med kunder, är något som genomsyrar verksamheten vars bas finns i Falköping. FCC Software strävar efter att bilda ett starkt och pålitligt partnerskap där kulturen och andan bäst beskrivs som generös, enkel och genuin. Mer info på www.autopol.com.