Systemutvecklare Visual C++

Systemutvecklare Visual C++

FCC Software erbjuder en intressant tjänst i företag med stark tillväxt. Vi söker Dig som vill anta utmaningen att fortsätta utvecklingen av vår världsledande produkt. Du bör vara intresserad av avancerad 3D baserad CAD/CAM teknik, men framförallt av människor som skall använda programmen.

Vi behöver förstärka vårt team med en Systemutvecklare Visual C++.

Gillar du programmering och programutveckling, stort eget ansvar och goda möjligheter att påverka så kan detta vara tjänsten för dig.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Programmering i Visual C++.
  • Utveckling av programvaran AutoPOL.
Kvalifikationer:

För att lyckas i tjänsten vill vi att du har hög kompetens i Visual C++ och gärna andra programspråk, bra allmän IT-kompetens, hög förmåga att kommunicera på engelska i tal och skrift och goda matematikkunskaper. Du har relevant högskoleutbildning i datateknik.

Som person vill vi att du är analytisk och kreativ samt är bra på att jobba självständigt. Vi förutsätter också att du är en bra lagspelare som gillar att lära nytt samt bidra till utveckling.

Placeringsort: Falköping

Anställningsform: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan: Du ansöker om tjänsten senast 2019.04.30 på www.codeq.se under rubricerad tjänst.

Information: Rekryteringen genomförs i samarbete med Codeq AB som ger dig ytterligare information om tjänsten och företaget. Kontaktperson är Sören Holmlind, 0515-128 00.
Mer info
Område Falköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FCC Software AB utvecklar och distribuerar egen mjukvara för tillverkning inom plåtindustrin. Produkten AutoPOL som säljs via återförsäljare över hela världen är ett CAD/CAM program i 3D för design och utbredning av plåtdetaljer, samt off-line programmering och simulering av kantpressar. Nära samarbete, både internt men också med kunder, är något som genomsyrar verksamheten vars bas finns i Falköping. FCC Software strävar efter att bilda ett starkt och pålitligt partnerskap där kulturen och andan bäst beskrivs som generös, enkel och genuin. Mer info på www.autopol.com.