Supporttekniker

Supporttekniker

FCC Software erbjuder en intressant tjänst i företag med stark tillväxt. Vi söker nu dig som vill anta utmaningen att fortsätta utvecklingen av vår världsledande produkt. Du är intresserad av avancerad 3D baserad CAD/CAM teknik, men framförallt av människorna som skall använda programmen.

Vi behöver förstärka vårt team med en kundfokuseradSupporttekniker.

Gillar du kundkontakter, tekniksupport, stort eget ansvar och goda möjligheter att påverka så är detta tjänsten för dig.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Teknisk support via mail och telefon.
  • Utbildning av kunder och återförsäljare.
  • Demonstration av vår programvara.
  • Produktutveckling.
  • Kundanpassning av vår produkt.
Kvalifikationer:

För att lyckas i tjänsten vill vi att du har god kompetens inom 3D-CAD, allmän IT samt operativsystem och nätverk. Du är analytisk med ett logiskt tänkande i problemlösningar, hög förmåga att kommunicera på engelska i tal och skrift samt god pedagogisk förmåga i demo och utbildningssituationer.

Du har några års erfarenhet från mekanisk industri och gärna erfarenhet från supportrollen. Har du även jobbat med utbildning är det meriterande. Körkort är ett krav.

Som person vill vi att du är utåtriktad, är en god lyssnare med högt driv och hög servicenivå. Vi förutsätter också att du är en lagspelare som gillar att lära nytt samt bidra till utveckling. Tjänsten innebär regelbundet internationellt resande i samband med mässor och utbildningar.

Placeringsort: Falköping.

Anställningsform: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan: Du ansöker om tjänsten senast 2018.10.14 på www.codeq.se under rubricerad tjänst.
Mer info
Område Falköping
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 okt (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FCC Software AB är ett mjukvaruföretag i Falköping som sedan 1991 utvecklar och distribuerar program till plåtindustrin. Produkten AutoPOL som säljs via återförsäljare över hela världen är ett CAD/CAM program i 3D för design och utbredning av plåtdetaljer, samt off-line programmering och simulering av kantpressar. Mer info på www.autopol.com