Kundmottagare Falköping

Kundmottagare Falköping

Finnvedens Lastvagnar är Sveriges största privata återförsäljare av Volvo Lastvagnar, med verksamhet på 20 anläggningar i Småland, Blekinge, Skåne, Västergötland och Värmland. Företaget bedriver försäljning av Volvo Lastvagnar, service av lastvagnar och bussar, försäljning av reservdelar samt tillhandahåller tilläggstjänster så som finansiering, hyrlast och serviceavtal. Bolaget omsätter ca 1,3 miljard kronor och har ca 340 anställda. Finnvedens Lastvagnar ingår i Liljedahl Group som omsätter cirka 16 miljarder kronor och har ca 1 300 anställda.

Läs mer på www.finnvedenslast.se.

Nu letar vi efter dig som gillar att vara ansiktet utåt till våra kunder som besöker anläggningen men även att planera den dagliga driften i verkstaden och stötta våra mekaniker. För att trivas i rollen behöver du vara en person med en serviceinriktad approach och du har ett genuint tekniskt intresse.


Om tjänsten
Till vår anläggning i Falköping söker vi nu en medarbetare som tillsammans med en reservdelsansvarig och en kundmottagare tar emot våra kunder. Du möter kunder över disk eller via telefon med fokus på hög kundnöjdhet. Du planerar och hanterar bokningar av fordon, fördelar arbetet, samt tar ansvar för kvalitet och återkoppling gentemot kund

En viktig del i ditt arbete är samverkan med våra mekaniker då du planerar den dagliga driften i verkstaden, du hanterar garantier och försäkringsärenden. I rollen ingår butiksförsäljning, administration samt fakturering.

Om dig
Rollen ställer krav på affärsmässighet, hög servicekänsla och en god samarbetsförmåga. Struktur, ordning och reda ligger för dig och du har förmåga att prioritera bland dina uppgifter. Bäst trivs du i en fartfylld miljö och känner dig trygg i bemötandet av kunder. I vardagen bidrar du med positiv energi och tar ansvar för att få jobbet gjort.

Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av liknande arbete, och meriterande är om du dessutom har Volvo-bakgrund från den tunga sidan.

Du har systemvana och behärskar svenska i tal och skrift och även kan kommunicera på engelska.
Körkort med C-behörighet är meriterande.

Vi tar för givet att du har grundfundamentet för vad som utgör en bra arbetskollega, att vara hjälpsam, visa respekt och du är lösningsorienterad.

Om oss
Vi ger dig en anställning i ett tryggt och stabilt familjeföretag med ett starkt varumärke, offensiv tillväxtstrategi, framåtanda och snabba beslutsvägar. Vi är en arbetsgivare med ett starkt medarbetarperspektiv som alltid vill bli bättre och utvecklas.

Vår värdegrund är den som genomsyrar allt vi gör på Finnvedens Lastvagnar. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är yrkesstolthet, driv, öppenhet och närhet.

Ansökan
Sista ansökningsdatum är 20 december 2022.
För mer information om tjänsten, kontakta Regionchef Magnus Marklinder tfn: 0500-49 52 24 . Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Känner du igen dig i beskrivningen? Då kanske du är den vi letar efter! Vi är nyfikna på att höra från dig.


Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Falköping
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://finnvedenslast.varbi.com
Sista ansökningsdag 20 dec 2022 (22 dagar kvar)