Butikssäljare

Butikssäljare

Vi på Elonbutiken är ett privat bolag som är en del av butikskedjan Elon. Vi är ett familjärt företag som arbetar med produkter och tjänster till hemmet med 274 butiker fördelade över hela landet. I butikerna och på hemsidan erbjuds ett brett sortiment av vitvaror, småelsprodukter, belysning och även kompletta kök med köksinredning. Elon vill hjälpa sina kunder att få ut det mesta och bästa av livet hemma genom att erbjuda lösningar som gör den praktiska delen av hemlivet så bekymmersfri och njutbar som möjligt.

Extrapersonal till Elonbutiken i Falköping
Studerar du och söker helgarbete/arbete? Är du en glad och pratsam person som gillar sociala sammanhang och hjälpa kunder? Har du ett intresse för produkter till hemmet och vill arbeta i butik? Vi på Elonbutiken söker dig som är flexibel och vill ha ett roligt och lärorikt extraarbete.


Arbetsuppgifter:
I den här tjänsten kommer du tillhöra vår helgpool som innebär att du arbetar någon helg varje månad samt extra vid behov så som högtider, sommar osv.
Som butikssäljare har du ett helhetsansvar att ta hand om våra kunder som kontaktar oss på olika sätt, främst via besök i butiken. Det innebär att du självständigt kan föra en dialog med kunden för att kunna ta fram lösningar och hitta rätt produkt till kundens behov.


Kvalifikationer
Elon vill erbjuda sina kunder bästa möjliga service och därför söker vi dig som har en förmåga att få kunder att känna sig välkomna så fort de kliver in i butiken. Vi söker dig som har ett genuint engagemang i varje kund, identifierar behov och vägleder till rätt produkt. Vi värdesätter långsiktiga relationer med våra kunder, därför önskar vi att du ser dig själv i denna roll i minst ett år.


I den här tjänsten värderas personlighet före arbetslivserfarenhet. För att trivas i tjänsten bör du ha:

  • Avslutad gymnasieutbildning.
  • Erfarenhet från servicebranschen
  • Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska.
  • Tillgänglig minst 2 helger i månaden.

Visst låter det intressant? Då hoppas vi att just du vill jobba hos oss!
Detta är en rekrytering där du blir extraanställd på Elonbutiken i Falköping. Vid frågor gällande tjänsten, kontakta butikschef Sandra Gidstedt på Sandra.Gidstedt@elon.se eller 072- 886 86 04.

Du söker med ditt CV och personliga brev. Då vi inte tar emot ansökningar via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen. Vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag - så välkommen med din ansökan redan idag!
 
Mer info
Område Falköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.elon.se
Sista ansökningsdag 2 okt 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se