Ekonombyrån HB söker Redovisningsekonom till Falköping

Ekonombyrån HB söker Redovisningsekonom till Falköping

Tjänstebeskrivning

Vi behöver utöka vårt team och söker en redovisningsekonom till vårt kontor i Falköping.
Som redovisningsekonom kommer du arbeta med löpande bokföring, års- och månadsbokslut, deklarationer samt lönehantering. Du kommer att ha en utvecklande och stöttande roll gentemot dina kunder. Då detta är en ny tjänst hos oss har du möjlighet att själv vara med att påverka och utforma din roll.

Du utgår från kontoret i Falköping och kundbesök kan förekomma inom Skaraborg.
Periodvis kan det förekomma längre arbete på plats ute hos kund.
Arbetet utförs på dagtid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ekonomisk utbildning på högskolenivå i grunden eller likvärdig erfarenhet. Vi ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter i några år. Då vi arbetar med Fortnox och Monitor är det meriterande om du har kunskap inom det. Att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du utåtriktad, social och förtroendeingivande. Du är driven och har en vilja till att lära och utvecklas. Vi är en liten organisation och ställer höga krav på engagemang och flexibilitet. Vidare är du noggrann och har ett sinne för siffror. Du tar ansvar för ditt arbete och kan arbeta mot uppsatta deadlines och mål.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Stefan Larsson tel 072-5133900. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 16 oktober. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Stefan Larsson
Telefon 0725-133900
Område Falköping
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Premier Service Sverige AB
Sista ansökningsdag 16 okt 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Ekonombyrån är en redovisningsbyrå som arbetar mot små och medelstora företag.
Vår målsättning är att vara en personlig partner till våra kunder för att uppnå en effektiv redovisning och administration.
Vi arbetar med ständig utveckling och arbetsform via digitalisering.