Är du nyfiken på jobbet som konsult hos oss på Effektiv? Är du riktigt bra med att arbeta med händerna och gillar utmaningar i arbetslivet? En fantastisk chans att få ordentlig bredd i CV:t och komma in i arbetslivet!

För våra kunders räkning söker vi nu personal till Falköping med omnejd. Då det kan vara start omgående gör vi löpande urval så vänta inte med att söka tjänsten!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad av uppdrag med variation inom;
  • Montering
  • Maskinövervakning
  • Avsyning
Viss truckkörning kan förekomma, så det är önskvärt med truckkort minst A-B behörighet.

Tjänsten innebär varierande arbetstider och vi ser att du är öppen för olika skift.

Din profil

Vi söker dig som har lägst en gymnasieutbildning. Du är kommunikativ och har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Som person är du flexibel, självgående och van vid fysiskt arbete. Du är den som presterar det lilla extra och drivs av goda resultat. Vidare är du en person som har god arbetsmoral och är produktiv.

Vi har krav på B-körkort och tillgång till bil.

Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan, urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Mer info
Område Falköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 31 okt 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.