Kock till Coors restaurang i Floby

Kock till Coors restaurang i Floby

Är du en passionerad kock som brinner för hållbar matlagning och värdesätter balans i livet? Tycker du om att arbeta i en varierande och självständig roll med mycket ansvar?

Coor driver allt fler restauranger i egen regi och hos oss värdesätter vi ett lokalt entreprenörskap där den enskilda restaurangen ges en stor frihet att utforma verksamhetens inriktning.

Vi söker nu ytterligare en kock till vår restaurang i Floby. Är du vår nya kollega?

Om rollen
Hos AC Floby, som tillverkar produkter inom fordonsindustrin, lagar vi inbjudande mat med säsongens råvaror. Vi erbjuder våra gäster en god och hållbar matupplevelse under avslappnade former.

Som kock arbetar du i kökets nav och du har ditt hjärta i smakernas och grytornas värld, men du dyker med glädje in i alla delar av köket. Tillsammans med ytterligare en kock driver ni den dagliga verksamheten i restaurangen.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:
  • Delaktig i menyplaneringen för verksamheten
  • Självständigt förbereda och tillaga mat
  • Inköp av råvaror
  • Attestera fakturor
  • Delaktig i arbetet med ständiga förbättringar av verksamheten
Utöver matlagningen ingår alla i en restaurang förkommande arbetsuppgifter och eftersom vi är få som arbetar i restaurangen så kommer du självklart att arbeta även i matsalen och disken.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort i Floby. Din arbetstid kommer främst att vara dagtid på vardagar. Din närmsta chef kommer att vara restaurangchefen som på daglig basis sitter på annan ort.

Vår kandidat
Du är utbildad kock och har dokumenterad erfarenhet av kockyrket. Du är trygg i dina kökskunskaper och har självklart ett genuint intresse för hållbar matlagning och dess råvaror där erfarenhet av att tillaga svensk husmanskost är meriterande.

Som kock är du en viktig del i verksamheten där noggrannhet, samarbete, passion och service är självklarheter. Vidare har du en kreativ läggning som initierar till utveckling och innovation vilket gynnar såväl våra gästers matupplevelse som din personliga utveckling. Du tycker om att möta nya människor trivs med att arbeta självständigt med ett stort eget ansvar för att driva ditt arbete framåt. Dina kuskaper i svenska är goda i såväl tal som skrift och du har grundläggande kunskaper i engelska.

Vi erbjuder
Här får du en möjlighet att utveckla en restaurang med stor potential tillsammans med en härlig kollega samtidigt som du har arbetstider som gynnar en god balans i livet. På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Eftersom vi är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom din egen arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder självklart ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt hos oss likväl som fast lön, pension, försäkringar samt friskvårdsbidrag och andra förmåner.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du på vår hemsida.

För mer information om rollen vänligen kontakta restaurangchef Joanna Hellsing Ilo på 010-559 6416.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.
Mer info
Område Falköping
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.coor.se/
Sista ansökningsdag 12 dec 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.