A-ansvar Förbutik Coop Falköping

A-ansvar Förbutik Coop Falköping

Vi söker dig som är positiv och driven och som brinner för att ge våra kunder branschens bästa kundbemötande.

Vi vill att du verkar för en kultur där vi alla arbetar tillsammans för att skapa en säljande och levande butik som alltid överträffar våra kunders förväntningar. Varje kund ska känna sig unik genom vår servicekänsla och kreativitet.

Du kommer att ansvara för butikens förbutik och spelavdelning med både Svenska Spel och ATG. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med Schenker, Svenska Spel och ATG

Som butikssäljare post & spel är du butikens ansikte utåt och på ett professionellt sätt tillgodoser du våra kunder bästa service samtidigt som du sprider glädje och energi. Du kommer arbeta i vår förbutik som även har ett Café, så arbetsuppgifterna kommer att vara varierande. För att lyckas i rollen som säljare hos oss ser vi att du är en lagspelare av rang, är ambitiös och trivs i ett högt arbetstempo.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och du skall alltid sätta kunden i första hand och hela tiden vilja utveckla dig själv, dina medarbetare och verksamheten. Vidare är du flexibel, initiativtagande och ansvarstagande samt har en bra problemlösningsförmåga. Meriterande om du har tidigare erfarenhet från post och spel, arbetstider är varierande dag, kväll och helger.Vill du veta mer
angående tjänsten kontakta butikschef Linn Horsevad tfn: 010-741 87 01.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 30 tim/vecka ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 15 december 2019. Ansök via coop.se
Mer info
Område Falköping
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.