Driven Tekniker

Driven Tekniker

Som tekniker hos Chrisma jobbar du nära Produktionschefen och har ett tätt samarbete med övriga organisationen. Du gör analyser av och driver förbättringsåtgärder både i produktion och på montageplatserna. Du blir företagets främsta problemlösare med många järn i elden och din påverkan på företagets resultat blir direkt. Det är med din drivkraft Chrisma ska bli ett företag som arbetar enligt LEAN.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och spännande jobb med möjlighet till ansvar och att vara med och utveckla Chrisma i vår expansion. Vi ställer höga krav på att hålla tempo, kunna planera och vara initiativrik.

Arbetsuppgifter

-Ständiga förbättringar
-Utveckling av arbetssätt
-Vara en support till produktionschefen vid inköp av maskiner och verktyg.
-Tidsstudier
-Tekniskt ansvarig för maskinparken
-Utveckla och optimera användandet av NC maskiner.
-Avvikelsehantering med fokus på rotorsak

Du har

-Teknisk utbildning (KY/YH eller högskola, universitet) eller införskaffat motsvarande erfarenhet genom arbete
-Kunskaper och intresse av NC-maskiner
-Datorvana och CAD-erfarenhet
-Körkort
-Obehindrade språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Som person är du social och driven och har lätt för att kommunicera med många olika typer av människor. Det är viktigt att du är flexibel och kan följa projektens intensitet. Vidare är du ödmjuk och prestigelös och gillar att lösa problem.
Mer info
Kontaktperson Jessica Svensson
Telefon 0705 19 52 14
Email Mejla Jessica Svensson
Område Falköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Chrisma Svets & Smide startades 1978 i Falköping och har sedan 2006 vuxit både i personalstyrka och omsättning och är för närvarande 25 st anställda. Vi tillverkar och monterar stålkonstruktioner till främst industrihallar, butiker och skolor. Chrisma erbjuder idag ett koncept som kallas "Tätt hus" som innebär att vi tar ansvar för konstruktion, tillverkning och montering av stålstomme, väggar och tak.

Chrisma har kontor och verkstad i Falköping men utför projekt från Malmö i söder till Umeå i norr och omsätter idag ca 90 mkr.