Driven Konstruktör Byggnadssmide

Driven Konstruktör Byggnadssmide

Chrisma har det stora företagets kunnande och resurser, men det lilla företagets flexibilitet, varför vi med hög leveranssäkerhet och kvalitet kan tillgodose kundens alla behov. Den erfarna och kunniga personalen kan fatta snabba beslut och hitta nya lösningar när så behövs. Målet är att ge kunden en så kostnadseffektiv byggtid som möjligt.

Med placering i Falköping söker vi
Driven Konstruktör Byggnadssmide

Som konstruktör hos Chrisma jobbar du nära kunderna och har ett tätt samarbete med övriga organisationen. Du driver projekteringen framåt i våra kundprojekt på uppdrag av de större byggföretagen i Sverige och hittar de optimala lösningarna för tillverkning och montage.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och spännande jobb med möjlighet till ansvar och att vara med och utveckla Chrisma i vår expansion. Avdelningen består idag av 4 konstruktörer som jobbar nära varandra. Vi ställer höga krav på att hålla tempo, kunna planera och vara initiativrik– allt för att motsvara kundernas förväntningar.

Arbetsuppgifter
  • Att driva och vara ansvarig för projekteringen av en stålkonstruktion
  • Utföra beräkningar och dimensioneringar både för hand och med hjälp av programvara
  • Modellera stålkonstruktioner i programvaran Tekla Structures
  • Göra ritningar både för tillverkning och montage, också detta i Tekla Structures
  • Kommunicera med entreprenörer, andra konstruktörer och beställare
Du har
  • Utbildning som civil- eller högskoleingenjör med inriktning bygg. Kunskap inom stålkonstruktion är meriterande.
  • Datorvana och gärna erfarenhet inom Tekla Structures
  • Körkort
Du ska vara driven och kunna jobba självständigt, men även kunna kommunicera med kollegor och kunder. Att vara noggrann är viktigt och genom att arbeta systematiskt kan du följa tidplaner. Flexibilitet, prestigelöshet och en förmåga att tänka analytiskt är värdefullt.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Litmark
Telefon 0708-29 52 14
Email Mejla Fredrik Litmark
Område Falköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.chrisma.se/
Sista ansökningsdag 15 feb (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Chrisma Svets & Smide startades 1978 i Falköping och har sedan 2006 vuxit både i personalstyrka och omsättning och är för närvarande 25 st anställda. Vi tillverkar och monterar stålkonstruktioner till främst industrihallar, butiker och skolor. Tillsammans med samarbetspartners erbjuder Chrisma idag ett koncept som kallas "Tätt hus" som innebär att vi tar ansvar för konstruktion, tillverkning och montering av stålstomme, väggar och tak.

Chrisma har kontor och verkstad i Falköping men utför projekt ifrån Göteborg till Stockholm och omsätter idag ca 70 mkr.