Nu söker vi ett antal ambitiösa och engagerade Servicetekniker/Felsökare till vår depå i Falköping.

I våra depåer implementerar vi just nu Lean och 5S i stor skala.
Du kommer få lära dig ny teknik, nya arbetssätt och arbeta med engagerade kollegor som utvecklar verksamheten i rasande fart tillsammans med kunderna. Du får vara med och påverka att pendeltågen i din region går i tid i rusningstrafiken.

I arbetsuppgifterna ingår att:
  • Med noggrannhet och fokus på säkerhet utföra arbete enligt arbetsorder och instruktioner.
  • Bedöma det trafiksäkerhetsmässiga tillståndet på fordon och säkerhetsklassade system.
  • Självständigt genomföra felsökning, provning, testning och avhjälpande åtgärder.
Formell kompetens
Du har teknisk utbildning på lägst gymnasienivå inom tex mekanik, elteknik eller motsvarande inom el, industri, fordonsprogram. Som servicetekniker ska du ha grundläggande kunskaper om tekniskt underhåll och montering.

Som servotekniker ska du ha dokumenterad erfarenhet av fordonssystem, service, styrsystem och underhåll. Du måste kunna läsa och förstå el-schema, pneumatiska och mekaniska ritningar.

Har du dokumenterad kompetens att framföra truck, använda travers samt utföra heta arbeten är detta meriterande. Likaså om du har tillstånd att växla inom rangerområde. Goda kunskaper i svenska liksom datorvana är ett krav och du har körkortklass B.

Din bakgrund

Du som söker har erfarenhet och kunskap om ett antal fordonstyper samt erfarenhet av underhållsarbete på järnvägsfordon.

Du självständigt utfört förebyggande och avhjälpande underhåll inkl. syning av fordons trafiksäkerhetsmässiga tillstånd.

Personliga egenskaper
Du som är noggrann, lösningsorienterad, engagerad och har lätt för att samarbeta med dina kollegor kommer ha goda förutsättningar för att lyckas i denna roll. Du är bra på att ta egna initiativ, gillar att ha kul med kollegorna men förstår att säkerheten alltid är det viktigaste.
Mer info
Kontaktperson Elena Nitu
Telefon +46 (0) 10 852 57 90
Email Mejla Elena Nitu
Område Falköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bombardier är ett globalt
industriföretag inom transportbranschen. Vi finns i 26 länder, har 71 700 medarbetare och är att av världens främsta företag inom spårtrafik och luftfart. Inom järnvägsindustrin är vi världens största tillverkare av tåg, järnvägsutrustning och järnvägssystem. Vi utvecklar och underhåller produkter i världsklass som förändrar spelreglerna i branschen. Tillsammans skapar vi hållbara sätt att transportera människor och gods.

På Bombardier i Sverige är vi drygt 1700 anställda. Inom divisionen Services hjälper vi våra kunder genom att underhålla, bygga om och reparera tågfordon i våra depåer runt om i landet. Inom Services arbetar cirka 300 personer med ansvar för att montera, prova och leverera produkter i rätt tid och med rätt kvalitet.